Τοπικά

Διονύσης Γκοτσούλιας – Ο σεβασμός προς τους πολίτες και η διαφάνεια έχουν πάει περίπατο

πολίτες Διονύσης Γκοτσούλιας , Διονύση Γκοτσούλια
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Έχει χαθεί η μπάλα από μεριάς δημοτικής αρχής η οποία δεν μπορεί πλέον να ελέγξει την λειτουργία του Δήμου και να οριοθετήσει τους ρόλους των υπαλλήλων.

Αν ισχύει ότι μετακλητός υπάλληλος με προκλητικό τρόπο προσπάθησε να επιβάλλει σε διευθυντικό στέλεχος να παρανομήσει στην ουσία, θεωρώ ότι ο Δήμαρχος έχει μεταφέρει την δική του αλλαζονικη συμπεριφορά και τον αυταρχισμό του στην ολιγομελή κλειστή ηγετική του ομάδα.

Προφανώς η δημοκρατία η δικαιοσύνη, ο σεβασμός στους πολίτες, η αξιοκρατία και η διαφάνεια πήγαν περίπατο και έχει εμπεδωθεί πλέον και στον τελευταίο πολίτη, ότι επικρατεί το ψέμα η υποκρισία και η καταβαραθρωση όλων των λειτουργιών του Δήμου.

Αν με αυτές τις πρακτικές και τα επικοινωνιακά τερτιπια που ακολουθεί ο Δήμαρχος θεωρει ότι οραματίζεται να προσελκύσει πολίτες να διαμείνουν στον τόπο αυτο, που μονότονα τονίζει ότι είναι”τόπος που αξίζεις να ζεις”, μάλλον έβαλε τον πήχη πολύ χαμηλά..

Προσπαθώ να μιλώ λίγες φορές γιατί πραγματικά, πολλές από τις αξίες που έμαθα ότι αποτελούν τον πυρήνα της λειτουργίας ενός αιρετού και υπηρέτη του πολίτη,στην θητεία αυτή υποβαθμίστηκαν όσο ποτέ άλλοτε και αυτο με πληγώνει πραγματικά πολύ!!!!