Τοπικά

17η Αγροτική Έκθεση στη Χαλανδρίτσα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

17η Αγροτική Έκθεση στη Χαλανδρίτσας

Ο Δήμος Ερυμάνθου περιμένει να σας υποδεχθεί στην 17η Αγροτική Έκθεση που διοργανώνει, στην Χαλανδρίτσα, το τετραήμερο από Πέμπτη 6 έως και Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Περιμένει να σας καλωσορίσει στην παραδοσιακό οικισμό της Χαλανδρίτσας, χώρο διοργάνωσης της Έκθεσης, με τα γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια και το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον στα «Πλατάνια».

Σας προσκαλούμε και περιμένουμε να επισκεφτείτε την Έκθεση του Δήμου και να γνωρίσετε από κοντά:
Τη μεγάλη ποικιλία των ντόπιων αγρο-κτηνοτροφικών προϊόντων και να γευτείτε τη νοστιμιά τους στο «Αχαϊκό Τραπέζι».
Τις παρεχόμενες σύγχρονες υπηρεσίες και να ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην Έκθεση.
Τα νέα και σύγχρονα αγρο-κτηνοτροφικά μηχανήματα και εργαλεία με τα παρελκόμενα τους, καθώς και κάθε είδους αγροτικά εφόδια.
Τις παράλληλες εκδηλώσεις, πολιτιστικού και άλλου περιεχομένου, οι οποίες διοργανώνονται από το Δήμο, σε συνεργασία και με άλλους φορείς της περιοχής (χορευτικά, μουσικές βραδιές, πολιτιστικά και παραδοσιακά δρώμενα, βραβεύσεις, ιππικές διαδρομές, τοξοβολία κ.λ.π.)

Απευθυνόμαστε σε όλους και σας καλούμε να επισκεφθείτε την Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας. Να γνωρίσετε και να περιηγηθείτε το ιστορικό κέντρο του οικισμού με τα λιθόστρωτα δρομάκια, τα παλαιά πέτρινα σπίτια, τον Ενετικό πύργο, το Μυκηναϊκό οικισμό και τις Βυζαντινές εκκλησίες (11ος και 13ος αιώνας) που αποτελούν διατηρητέα μνημεία.

Να γνωρίσετε έναν εκθεσιακό χώρο ο οποίος αποτελεί χρήσιμο και ενδιαφέρον ενημερωτικό βήμα, τόσο για τους παραγωγούς όσο και για τους καταναλωτές, ενώ συγχρόνως εξελίσσεται σε σημαντικό αναπτυξιακό και πολιτιστικό γεγονός, δεδομένου ότι είναι η μακροβιότερη και μοναδική στο είδος και περιεχόμενό της έκθεση που διοργανώνεται στην Αχαΐα.

Θεωρούμε την αγροτική παραγωγή σημαντική παράμετρο για την ανάπτυξη της χώρας μας, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Πιστεύουμε επίσης στην αναγκαιότητα προώθησης του αγροτουρισμού, εκτιμώντας ότι η περιοχή μας με τα σημαντικά φυσικά, θρησκευτικά, ιστορικά, αρχαιολογικά και αρχιτεκτονικά μνημεία που διαθέτει, πληροί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξής του.

Επισκεπτόμενοι την μοναδική Έκθεση Χαλανδρίτσας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ζήσετε μια ασυνήθιστη εμπειρία και θα απολαύσετε πολύ όμορφες βραδιές.