Τοπικά

Κουνάβης : Αυταρχισμός, αμοραλισμός, αλαζονεία και διαπλοκή είναι έννοιες ταυτόσημες τη δημοτικής αρχής

ΑΚΙΔΑ , αυτόνομη κάθοδος της Α.ΚΙ.Δ.Α. , Α.ΚΙ.Δ.A. , λέμε το νερό νεράκι , δημοτικής αρχής , ΑΚΙΔΑ , Δήμο Δυτικής Αχαΐας , ΑΚΙΔΑ ακαταλληλότητα του νερού , Ριπές ΑΚΙΔΑ σε τοπικό site , Αποχώρησε η ΑΚΙΔΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο , Χωρίς μηχάνημα POS η ΔΕΥΑΔ , πρόβλημα με τις διακοπές του νερού , ΑΚΙΔΑ , Παναγιώτης Κουνάβης , διακοπές νερού ,
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Αναλυτικά αναφέρει ο επικεφαλής της ΑΚΙΔΑ , Παναγιώτης Κουνάβης

Xθες ένας νέος που δραστηριοποιείται σε τοπικό σύλλογο δέχθηκε όπως καταγγέλλει ο ίδιος, φραστική επίθεση από “μπιστικό” της δημοτικής αρχής, γιατί λέει ελεύθερα τη γνώμη του για ότι συμβαίνει στον τόπο μας και κατηγορήθηκε πως χρησιμοποιεί τον σύλλογο ως άρμα ενάντια στη δημοτική αρχή.

Συνδημότισσα σήμερα, μου κατήγγειλε την αυταρχική συμπεριφορά μέλους της δημοτικής αρχής όταν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για τα λύματα που εμφανίστηκαν στην θάλασσα και την παραλία του Αλισσού. Την ίδια στιγμή, καταγγελίες σωρηδόν για την μη αποκομιδή των απορριμμάτων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο δήμος έχει μετατραπεί σε μια απέραντη χωματερή.

Καθημερινά δεκάδες δημότες συλλέγουν υπογραφές διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα της γειτονιάς τους και του δημοτικού διαμερίσματός τους. Στην παραλία στο Καλαμάκι, στο εμπορικό κέντρο, στον Αλισσό. Η δημοτική αρχή σε δεκάδες έγγραφες ερωτήσεις για ζητήματα που αφορούν τους δημότες όχι μόνο δικές μου αλλά και άλλων συναδέλφων δημοτικών συμβούλων, δεν απαντά. Κανείς τους δεν συγκινείται, κάνεις δεν έχει το πολιτικό θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αυταρχισμός, αμοραλισμός, αλαζονεία και διαπλοκή είναι έννοιες ταυτόσημες με τη δημοτική αρχή.