Αθλητισμός

Στο ρόστερ της Αχαγιάς ΄82 ο Κούτρας

 
 
 
 
Άλλη μία λύση στο στρατόπεδο της Αχαγιάς ΄82…

Η ομάδα της Αχαγιάς ΄82 συνεχίζει την ενίσχυση της και προσθέτει τις τελευταίες πινελιές για το νέο ρόστερ, έπειτα από το “μπαμ” με την απόκτηση του Άγγελου Τσάμη.

Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την έλευση του Αρτέμη Κούτρα, που φέτος αγωνίστηκε στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και είναι ικανός να προσφέρει λύσεις στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Χρήστου Σαράντη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αχαγιάς ΄82 για την μεταγραφή:

«Με κινήσεις που δείχνουν την αλλαγή φιλοσοφίας από τα προηγούμενα χρόνια συνεχίζει ο ερυθρόλευκος σύλλογος με την προσθήκη του νεαρού Αρτέμη Κούτρα.

Ο coach Σαράντης και οι συνεργάτες του δουλεύουν καθημερινά προκειμένου να ολοκληρώσουν τις προσθήκες μέχρι την επίσημη πρώτη στις 20/8.

Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγια ’82 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Πατρινού γκαρντ Αρτέμη Κούτρα.

Αγωνίζεται στις θέσεις 1,2 και 3 εξίσου καλα, ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και βρίσκει με ευκολία του συμπαίκτες του σε πλεονεκτική θέση να σκοραρουν. Αρέσκεται στο να δημιουργεί όμως και ο ίδιος μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους».