Αθλητισμός

Δύμη: Πολλαπλά οφέλη από το “Σύζευξις” με Προμηθέα

 
 
 
 
Δύμη και Προμηθέας πορεύονται από κοινού…

Το πρόγραμμα “σύζευξις” αποτελεί μία μέθοδο συνεργασίας και κοινών δράσεων ανάμεσα σε Προμηθέα και Δύμη και το συγκεκριμένο εγχείρημα προξενεί πολλαπλά θετικά στοιχεία στην οικογένεια των “μπλε”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Δύμης ΄07 για την συνεργασία με τον Προμηθέα:

«Η αθλητική “σύζευξις” αποτελεί ένα πρόγραμμα συνεργασίας και κοινών δράσεων ανάμεσα στην ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ και τον Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ’07. Ανακοινώθηκε στην εκδήλωση του Απολογισμού που έλαβε χώρα την Δευτέρα 2 Ιουλίου στην Κάτω Αχαΐα και αποτελεί ισχυρή βάση για την ομάδα μας για την συνεχή εξέλιξη και βελτίωση.

Τόσο η διοίκηση μας όσο και ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ο Πρόεδρος του ΔΣ κος Χρήστος Μήλας αναφέρθηκαν στα αμοιβαία οφέλη της συνεργασίας μας, εντός κοινού πλαισίου αρχών και αξιών, επισημαίνοντας παράλληλα πως η σύνθεση δυνάμεων είναι απαραίτητη και επιθυμητή για την πρόοδο αλλά και την εξέλιξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.

Κοινές δράσεις, διοργανώσεις, τουρνουά, συμμετοχή στα εξειδικευμένα και πρωτοπόρα σεμινάρια του Προμηθέα, υποστήριξη σε υλικό και παροχή τεχνογνωσίας από έμπειρους προπονητές, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες για τους αθλητές και κυρίως τους νεότερους αυτών, όλα αυτά και πολλά άλλα μαζί συνθέτουν την κοινή προσπάθεια.

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Προμηθέα που έχει την διάθεση και την πραγματική βούληση να μπορούμε να σχεδιάζουμε και σήμερα να υλοποιούμε ένα τέτοιο πρόγραμμα, σε βάση ισοτιμίας.

Η αθλητική οικογένεια του Α.Ο ΔΥΜΗΣ ’07 νιώθει ιδιαίτερη τιμή για αυτό και το εκφράζουμε δημοσίως, έχει μόνο να κερδίσει από την συνεργασία και με τη σειρά της να περάσει τα οφέλη στην κοινωνία της περιοχής μας και ιδιαίτερα στους μικρούς αθλητές, δεσμευόμενη πως θα αποτελεί ένα σταθερό γνήσιο και αξιόπιστο συνεργάτη του Προμηθέα στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.»