Αθλητισμός

Θ.Δρακόπουλος: “Η Αχαϊκή έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου”

 
 
 
 
Το μήνυμα του Δρακόπουλου για την Αχαϊκή…

Ο Θανάσης Δρακόπουλος δεν συνεχίζει στην Αχαϊκή μετά από παρουσία 6 ετών, παίρνοντας μεταγραφή για το Καταστάρι και ανάρτησε συγκινητικό μήνυμα για τα όσα πέρασε στα “καναρίνια” όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο έμπειρος τερματοφύλακας:

«Περασαν 6 χρονια απο την μερα που περασα την πορτα των αποδυτηριων στο γηπεδο. Σημερα την περασα για τελευταια φορα ως παικτης αυτης της ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..

Και τι δεν περασαμε μεσα σε ολα αυτα τα χρονια. Χαρες, λυπες, υποβιβασμους, ανοδους, νικες, ηττες, δακρυα στεναχωριας αλλα και πολλα δακρυα χαρας. Ολα αυτα εχουν και θα εχουν παντα μια ξεχωριστη θεση μεσα μου.

Γνωρισα ανθρωπους που πραγματικα μου σταθηκαν διπλα μου σαν οικογενεια μου και χαιρομαι γτ θα συνεχισω να τους νιωθω ετσι και τωρα που δεν ανηκω πλεον στην οικογενεια της ΑΧΑΙΚΗΣ.. Απο την πρωτη μερα που πατησα το χορταρι εδινα και την ψυχη μου για την φανελα που φορουσα και το σημα της.

 Ετσι εχω μαθει απο την οικογενεια μου και ετσι πορευομαι στην ζωη μου. Ευχαριστω απο καρδιας ολο τον κοσμο που με στηριξε με την αγαπη του ολα αυτα τα χρονια και μου το εδειχναν καθημερινα. Εδωσα οτι ειχα και πιστευω να βοηθησα και γω εστω λιγο ωστε να μεγαλωσει η ιστορια αυτης της ομαδας.

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ξαναβρει τον δρομο της. Ειμαι σιγουρος βασικα για αυτο. Οπως εχω ξαναπει αλλωστε οι μεγαλες ομαδες δεν χανονται ποτε μοναχα λιγο καιρο ξαποσταινουν! Σας ευχαριστω για ολα!»