Τοπικά

Summer Art Yet Fun Market 2018 στο Ιόνιο Stage, στην πλαζ του ΕΟΤ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο καιρός ανάγκασε την ArtYetFun να επιστρέψει στην παραλία λίγες μέρες αργότερα:

την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιουνίου. ΤοSummerArtyetFunMarket, πάντως, δεν αλλάζει κατά τα λοιπά: θα διοργανωθεί στον χώρο του Ιόνιο stageπίσω από το parking της Πλαζ του ΕΟΤ Πάτρας.

Το SummerArtYetFunMarket2018 θα διατηρεί ανοικτές τις πόρτες του από τις 11.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ σε έναν όμορφο χώρο, σκιερό και δροσερό, γεμάτο με παράλληλες εκδηλώσεις, εκθέσεις και εργαστήρια αλλά, κυρίως, γεμάτο από πανέμορφα χειροτεχνήματα από δεκάδες χειροτέχνες της Πάτρας, της Δυτικής Ελλάδας και της Αθήνας.

Το κοινό της Πάτρας – το οποίο έχει ήδη τιμήσει με την παρουσία του τα προηγούμενα Marketsτης ArtYetFun στην Αγορά Αργύρη, το Ξενοδοχείο Αστήρ και το Royal – θα διαλέξει από μια πολύ μεγάλη ποικιλία αποκλειστικά χειροποίητων δώρων, διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων, χειροποίητων ρούχων, καλλυντικών, σαπουνιών, μαγιό, παιχνιδιών και άλλων παιδικών χειροτεχνημάτων και πολλών άλλων.
Στον χώρο του ΙόνιοStageλειτουργεί καφετέρια, ενώ η φυσική σκιά διατηρείται όλη την ημέρα. Διατίθεται ένα τεράστιο πάρκινγκ, ο χώρος είναι προσβάσιμος και με αστικό λεωφορείο, ενώ σε λίγα μέτρα απόσταση βρίσκεται η Πλαζ του ΕΟΤ για το μπάνιο της οικογένειας!

Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής Πατρινών μαθητών

Παράλληλα με το bazaarχειροτεχνών θα διοργανωθεί και Έκθεση παιδικής Ζωγραφικής
των μαθητών της Εκπαιδευτικού-Εικαστικού Χρυσόθεμις Μιτάκη. Οι μαθητές θα εκθέσουν πίνακές τους, εκ των οποίων κάποιοι θα είναι διαθέσιμοι προς πώληση με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό στο Φιλανθρωπικό Σωματείο ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ – Άσυλο Χρονίων Παθήσεων Παιδιών «Γαλήνη Αναπήρων Παιδιών» και στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Ατόμων Με Νοητική Υστέρηση ΜΕΡΙΜΝΑ.
Μέρος θα λάβουν μαθητές από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Πατρών: 15ο Δημοτικό, έναντι Νοσοκομείου Αγ.Ανδρέα – 41ο Δημοτικό, περιοχής Εγλυκάδος – 46ο Δημοτικό, περιοχής Γηροκομείου – Μαθητές του τμήματος Ζωγραφικής – Σχεδίου του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Τάπα ΤίπαΝτό και Μαθητές των εξωτερικών μαθημάτων των groups.

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Κατά τη διάρκεια του διημέρου SummerArtYetFunMarketθα υπάρξουν σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, όλων με εξαιρετικό ενδιαφέρον και για κάθε γούστο. Αναλυτικά οι νέες ώρες των εκδηλώσεων θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.