Τοπικά

Βροχές το 3ημερο σε Πάτρα και Κάτω Αχαϊα

 
 
 
 
“Χαλάει” ο καιρός το προσεχές 3ήμερο…

Το προσεχές 3ήμερο δεν ενδείκνυται για μπάνια και δεν έχει σχέση με μέσα Ιουνίου και καλοκαίρι. Ο λόγος ότι από σήμερα μέχρι το βράδυ της Κυριακής 17/6, η μετεωρολογική υπηρεσία έχει προβλέψει βροχοπτώσεις και μποφόρ υψηλής εντάσεως, ενώ παράλληλα θα πέσει και η θερμοκρασία.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σε Πάτρα και Κ.Αχαϊα:

Για την πόλη της Πάτρας:

Παρασκευή 15-6-18

Άστατος καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση.Οι άνεμοι θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 24 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο 16-6-18

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή 17-6-18

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 24 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Κάτω Αχαίας:

Παρασκευή 15-6-18

Άστατος καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση.Οι άνεμοι θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο 16-6-18

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 25 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή 17-6-18

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 25 βαθμούς η μέγιστη.