Τοπικά

Αποχαιρετιστήριος αγώνας της σχολικής χρονιάς από την Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας

Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας, σε συνεργασία με το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, έχοντας σαν στόχο να διαδώσει τα μηνύματα της άθλησης, της συμμετοχής, της υγείας κι ευεξίας σε μικρούς και μεγάλους, έχει σκοπό την διοργάνωση αποχαιρετιστήριου αγώνα της σχολικής χρονιάς για τα παιδιά των σχολείων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στο SAO στην παραλία της Κάτω Αχαΐας, το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου 2018.

Για το σκοπό αυτό η ένωση, παρακαλεί τις σχολικές μονάδες, να ενημερώσουν είτε τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων , είτε, αν δεν υπάρχει Σύλλογος Γονέων, τους Γονείς/Διδάσκοντες που επιθυμούν το σχολείο να συμμετέχει στην συγκεκριμένη εκδήλωση, ότι πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας , μέχρι την Παρασκευή 25 Μαΐου, έτσι ώστε να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα, πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες:

1. Ανακοίνωση του αγώνα στο σύνολο των μαθητών και ενημέρωση για σχηματισμό 10μελών ομάδων με 10 ευρώ συμμετοχή ανά ομάδα για την κάλυψη των αναγκών της διοργάνωσης του αγώνα,

2. Παράδοση σε όλους τους μαθητές σας της επισυναπτόμενης άδειας συμμετοχής, καθώς και παραλαβή της υπογεγραμμένης από τον γονέα ή τον κηδεμόνα,
3. Σχηματισμός 10μελών ομάδων σε συνεννόηση με την Ένωση Γονέων,

4. Ενημέρωση της Ένωσης Γονέων, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 για τα εξής:

I. για το πλήθος των ομάδων του σχολείου,
II. τους εθελοντές γονείς θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των αγώνων, και
III. παράδοση του χρηματικού αντιτίμου για την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες.

Τονίζουμε, ότι μετά τις 31 Μαΐου 2018 δεν πρόκειται να δεχτούμε οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή γιατί πρέπει να έχουμε έτοιμο και να ανακοινώσουμε το πρόγραμμα του αγώνα μέχρι το τέλος του μήνα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον αγώνα μπορούν να απευθύνονται είτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας είτε στο email της Ένωσης.