Αθλητισμός

Έκανε τον απολογισμό της σεζόν η Δύμη

 
 
 
 
Η Δύμη εξέφρασε τις σκέψεις της για την σεζόν που φεύγει…

Η Δύμη για πρώτη φορά στην ιστορία της “κατέβασε” ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η και η αγωνιστική περίοδος κρίνεται πρωτόγνωρη.

Παράλληλα η ανδρική ομάδα συμμετείχε στην Α1 ΕΣΚΑ-Η για παρθενική φορά, αλλά δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία και επανήλθε στην Α2, με σκοπό να θέσει τον πήχη ψηλά και του χρόνου.

Αναλυτικά ο απολογισμός της διοίκησης:

“Μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη ανταγωνισμό, δυσκολίες και τραυματισμούς οδήγησε το ανδρικό τμήμα του Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ’07 και πάλι στην Α2 κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η. Ταυτόχρονα, ήταν μια χρονιά γεμάτη αγώνες, δίψα για αθλητισμό, μπάσκετ, δράση! Το αντιστάθμισμα που μας κάνει να νιώθουμε πάντα όμορφα και δυνατοί μαζί είναι οι 89 αγωνιστικές της ΕΣΚΑ-Η, στις οποίες συμμετείχε φέτος ο Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ’07, με τμήματα και αθλητές απ’ όλες τις ηλικίες.

Είμαστε περήφανοι φέτος που με ελάχιστους πόρους αλλά με περισσή προσφορά και αυτοδιάθεση όλοι μας, δώσαμε την ευκαιρία σε τόσους μικρούς αθλητές, πέραν του καθιερωμένου ανδρικού τμήματος, να αγωνιστούν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, να βελτιωθούν και να πάρουν πολύτιμες παραστάσεις. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους αθλητές, τους προπονητές και τα στελέχη της ομάδας που για μια ακόμα χρονιά μείναμε ενωμένοι και δυνατοί, έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα όλοι μαζί.

Ο Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ’07 ήταν είναι και θα είναι μια οικογένεια, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.Έπεται η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του τμήματος Mini καθώς συνέχεια δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων μέχρι το κλείσιμο της σεζόν 2017-2018!”

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07