Αθλητισμός

Έκλεισε ο σύνδεσμος “Ισοβίτες”- Το μήνυμα των οπαδών της Αχαϊκής

Ισοβίτες
 
 
 
 
¨Λουκέτο” στον σύνδεσμό τους έβαλαν οι “Ισοβίτες”…

Δυστυχώς ο οπαδικός σύνδεσμος “Ισοβίτες” παύει να λειτουργεί, αφού με απόφαση των πιστών οπαδών της Αχαϊκής για οικονομικούς λόγους και έλλειψη χρόνου, ο σύνδεσμος δεν είναι δυνατόν να παραμείνει στις επάλξεις.

Το μήνυμα των “Ισοβιτών” για το κλείσιμο του συνδέσμου τους:

“Μετα απο κοινη αποφαση ολων ειμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε το κλείσιμο συνδέσμου λογω οικονομικών δυσκολιών και έλλειψη χρόνου… Η απόφασή μας αυτη να αλλάξουμε οπαδικο χαρακτήρα δεν σημαινει οτι μας απομακρύνει απο το γηπεδο και την μεγαλη μας αγάπη την Αχαϊκή γιατι πολυ απλά η παρεα μας θα συνεχίσει να παρακολουθεί την ομαδα μας όπως κάναμε τοσα χρονια.

Ο σύνδεσμος μας σαν στέκι λειτουργούσε απο το 2012 αλλα σαν παρεα πηγαίναμε στο γήπεδο απο το 2005 οπου εκδρομή εγινε ακομα και με ταξι και απο τοτε ακολουθησαν ακομα πιο πολλές σε πολλα γηπεδα γιατι πολυ απλά θελαμε να δούμε την αγάπη μας και ας μην είδαμε ποτε μας μεγαλη πορεία ουτε την μεγαλη ΑΧΑΪΚΉ που μας λεγαν οι πιο παλιοί, εμεις ημασταν εκεί γιατι πολυ απλα γουσταραμε την Αχαικαρα μας.

Τα βαλαμε με λιγους ηρθαμε σε κόντρα ομως με πολλούςκαναμε και εμείς λάθη αλλά μόνο οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη… Δεν πειράζει κακια δεν κρατάμε σε κανέναν. Πιστεύουμε πως ολοι το καλο της ομαδας θέλαμε, ο καθένας με τον τρόπο του.Μπορει η απουσια μας μερικες φορες να γινει πιο αισθητή απο την παρουσια μας…..Τελος θα θελαμε να ευχαριστήσουμε ολα τα παιδιά που βοηθησαν σε ολα τα γηπεδα με την φωνη τους και ηταν παρών στην κερκίδα και σε ολο τον φιλαθλο κοσμο της Αχαγιας που μας στηριζε οπως μπορουσε….

Και ενα ευχαριστω σε ολες τις διοικήσεις απο τον κύριο Νικο Σερμπο,στον Βασιλη Νιφορα ,Μακη Σταματοπουλο όπως επίσης και τον Μπέμπη Μαχαιρα και ενα μεγαλο Ευχαριστώ στον αείμνηστο Παναγιώτη Γκοτσοπουλο που εμεις δεν θα ξεχάσουμε ποτέ…

Για την Αχαϊκή μας να ευχηθούμε τα καλύτερα και να ξαναβρεί τον δρόμο της γρήγορα.Ομονοια και συμπνοια ολων των παραγόντων της πόλης ωστε να εχουμε ελπιδες για κατι καλό.Καλη ανταμωση αδερφια…”