Τοπικά

Ο Γιώργος Ρόδης νέος αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

 
 
 
 
Αναλαμβάνει ως αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας ο Γ.Ρόδης…

Ο Γιώργος Ρόδης θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος του ΤΕΕ της Δυτικής Ελλάδας, έπειτα από ειδική συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε χθες, κατά την διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας.

Έτσι ο Γιώργος Ρόδης εκλέχθηκε για την συγκεκριμένη απαιτητική θέση και αντικαθιστά το παλαιό μέλος της ΔΕ, Βασίλη Παπαϊωάννου. Δείτε τι δήλωσε μετά την ανακοίνωση για το πόστο που ανέλαβε:

“Κάθε καινούργιο βήμα φέρνει προκλήσεις και αυτές με την σειρά τους ιδέες, ανάγκες και πράξεις. Από την θέση του αντιπροέδρου της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΔΕ ελπίζω να δώσω εκείνα που χρειάζονται για την επόμενη μέρα των μηχανικών κάθε ειδικότητας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΔΕ για την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και την στήριξη στο πρόσωπο μου και τους καλώ να συνεργαστούμε για την προάσπιση των συμφερόντων μας και την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον τεχνικό κόσμο.
Για μένα η θέση αυτή αποτελεί μια θέση ευθύνης και στόχος μου είναι με συνέπεια και αποφασιστικότητα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον κλάδο μας.
Ευχαριστώ με την σειρά μου τον φίλο Vassilis Papaioannou για την στήριξη του, θα προσπαθήσω να συνεχίσω το πετυχημένο έργο του με το ιδιο μεράκι και αγάπη.”