Τοπικά

Φωτεινό Αστέρι – 440 οικογένειες ενίσχυσε τις μέρες του Πάσχα

Φωτεινό Αστέρι
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Οι προσπάθειες του συλλόγου αναγνωρίστηκαν και από τον όμιλο του Aντ1

Σημαντική ήταν και σε αυτές τις γιορτές η βοήθεια από το Φωτεινό Αστέρι στις οικογένειες της ευρύτερης περιοχής που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και που δεν είχαν την δυνατότητα να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι.

Ο σύλλογος κατάφερε με την βοήθεια συμπολιτών και συνανθρώπων να βοηθήσει συνολικά αυτές τις μέρες του Πάσχα 440 οικογένειες από τις 560 που είναι εγγεγραμμένες. Μιλάμε για οικογένειες με μικρά παιδιά και μωρά.

Το Φωτεινό Αστέρι μπόρεσε και βοήθησε αυτές τις οικογένειες δίνοντας τους τρόφιμα, όπως και άλλα πασχαλινά είδη (σοκολατένια αβγά, λαμπάδες κτλ) που είναι απαραίτητα για τα παιδιά, παίρνοντας αρκετές προσφορές από συμπολίτες και εταιρίες που είχαν την ευαισθητοποίηση να συμμετάσχουν στην πασχαλινή εκστρατεία ανθρωπιάς.

Να σημειωθεί ότι οι προσπάθειες που καταβάλει την τελευταία εξαετία ο σύλλογος για να βοηθήσει τις οικογένειες που ζουν κάτω από δυσχερείς οικονομικές συνθήκες αναγνωρίστηκαν από τον όμιλο του Αντ1 ο οποίος στην φιλανθρωπική του καμπάνια ενέταξε στους συλλόγους που θα ενισχύσει μέσα από τις εκπομπές του και το Φωτεινό Αστέρι.