Τοπικά

Επίσκεψη Κατσιφάρα στην Π.Ε. Ηλείας για τις πυρκαγιές

 
 
 
 
Στην Π.Ε. Ηλείας για τις πυρκαγιές βρέθηκε ο Απ.Κατσιφάρας…

Ο περιφερειάρχης της Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, επισκέφθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής την Π.Ε. Ηλείας, για να δώσει το παρών στην έκτακτη σύσκεψη, που αφορούσε τις πυρκαγιές που υπέστησαν οι περιοχές Σκιλλουντία και Φρίξα.

Συνοπτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας για το χθεσινό γεγονός και οι δηλώσεις του κ.Κατσιφάρα:

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα πραγματοποιήθηκε τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Κυριακής, στην Π.Ε Ηλείας, όπου μαίνονταν τα πύρινα μέτωπα στις περιοχές Φρίξας και Σκιλλουντίας. Συμμετείχαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς επίσης εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ και της Π.Υ.

Τα πύρινα μέτωπα έλαβαν ανεξέλεγκτες διαστάσεις εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό το φως των λυχναριών, λόγω εκτεταμένης διακοπής στην ηλεκτροδότηση.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:

“Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να συνδράμει με κάθε τρόπο στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, αλλά και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια όπου χρειαστεί. Ανησυχούμε για τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας, καθώς για μια ακόμη φορά χτυπήθηκε η πολύπαθη Ηλεία. Οι συναρμόδιες υπηρεσίες και κυρίως η Διεύθυνση Πολιτιστικής Προστασίας συνεχίζουν να να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση.”