Τοπικά

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ και της ΡΑΠ για την δημαρχία στην Πάτρα;

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να τεθεί επικεφαλής στην ΡΑΠ τις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης;

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρκετά πιθανό, χωρίς όμως να είναι και οριστικό. Στα τοπικά όργανα του κόμματος και γενικότερα στον χώρο της Αριστεράς, τα στελέχη της βρίσκονται αυτόν τον καιρό σε διαβουλεύσεις αναζητώντας το πρόσωπο που θα μπορούσε να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Κώστα Πελετίδη και να συσπειρώσει τους Πατρινούς γύρω από αυτόν.

Όπως λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις δεν είναι δυνατόν από την στιγμή που στις εθνικές εκλογές το κόμμα τους συγκέντρωσε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό στην Πάτρα και στην Αχαΐα να μην μπορεί να βρει ένα πρόσωπο, που να είναι σε θέση να διεκδικήσει την δημαρχία από το ΚΚΕ και τον Κώστα Πελετίδη.

Έτσι, οι πληροφορίες λένε ότι θεωρούν ότι ο καταλληλότερος για αυτήν την θέση είναι ο γνωστός γιατρός της Πάτρας που γνωρίζει καλά τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι ενεργός δημοτικός σύμβουλος της δικής του παράταξης και έχει διατελέσει στο παρελθόν και δήμαχος Μόβρης.

Ο ίδιος βέβαια δεν έχει δηλώσει ποτέ ανοικτά την στήριξη του στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες φήμες που θέλουν ορισμένα τοπικά στελέχη του κόμματος να προωθούν ένα άλλο πρόσωπο που προέρχεται από άλλον πολιτικό χώρο και έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τα κοινά της Πάτρας από την θέση του αντιδήμαρχου.

Θα φανεί στην πορεία. Όλα αυτά σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΡΑΠ κατεβάσει τον δικό της υποψήφιο και δεν καταφύγει σε συνεργασίες.

patrasevents.gr