Αθλητισμός Τοπικά

Ο Σπύρος Μυλωνάς αποχαιρετά τον Σπύρο Αγγελόπουλο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ένας εξαιρετικός Φίλος δεν είναι από χθες μαζί μας!

Ο Σπύρος Αγγελόπουλος ταξιδεύει στα Ουράνια! Ένας εξαιρετικός Φίλος! Μαζί για χρόνια στη μεγάλη Ομάδα του Εθνικού Σαγαιικων!

Ποσα ζήσαμε και περάσαμε μαζί! Τα πειράγματα στον αείμνηστο προπονητή μας Κώστα Φραγκάκη, τα πέναλτι με στοίχημα πορτοκαλάδες, τους γύρους του γηπέδου μετά την προπόνηση; Τα δυο κύπελλα με Πανεγιαλειο και Απόλλωνα Εγλυκάδας;

Όσα και να πούμε είναι λίγα! Φιλικός ανθρωπος με μεγάλη αγάπη για τον Εθνικό, ανίκητο σεντερμπακ ιδιαίτερα στο ψηλο παιχνίδι, δυνατός και ακατάβλητος, όλα τα σεντερφορ των αντιπάλων χάνανε από το Σπύρο! Μαζί με τον αδελφό του τον Αντρεα ήσαν τα μεγάλα αστέρια της Ομάδας! Με μεγάλη καριέρα στην συνέχεια στον Εθνικό Πειραιώς, στον Ολυμπιακό Λιοσίων, Ρόδο κλπ!

Δυστυχώς έφυγε με μεταγραφή για τον παράδεισο! Καλό ταξίδι φίλε Σπύρο! Καλό Παράδεισο! Θα σε θυμόμαστε με αγάπη! Δύναμη στους δικούς σου!

*Ο Σπύρος Αγγελόπουλος “έφυγε σε ηλικία 62 ετών και τον τελευταίο καιρό έδινε άνιση μάχη στο νοσοκομείο Ρόδου. Η Κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου στη Ρόδο.

Στη φώτο μαζί με το Σπύρο στο γήπεδο Σαγαιικων το 1975.