Αθλητισμός

Αστέρια Αχαΐας – Σπουδαίο διπλό αφιερωμένο στον Καρκούλια

Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σπουδαία νίκη πήραν οι Νέοι των Αστεριών Αχαΐας εκτός έδρας αφιερωμένη στον Καρκούλια , το βράδυ της Κυριακής στο Αέθλιον Κλειστό Γυμναστήριο επί της Α.Ε.Κ. Κάτω Παναγιάς στη παράταση.

Και οι δύο ομάδες είχαν ανάγκη την νίκη οι μεν γηπεδούχοι ως ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την κατηγορία και εμείς για την αποφυγή των θέσεων που οδηγεί στα play out.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αστεριών

Το παιχνίδι από μόνο του ήταν ιδιαίτερο και θα πήγαινε σίγουρα στη δύναμη και στα ψυχικά αποθέματα που θα έβρισκαν οι παίκτες και των δύο ομάδων. Για εμάς ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς τον βασικό μας σέντερ Stauros Karkoulias που νοσηλεύεται στο Ρίο λόγο μια επιπολαιας μόλυνσης που την ταλαιπωρεί και σίγουρα ψάχναμε την νίκη για να αποφύγουμε τα χειρότερα με οποιοσδήποτε τρόπο.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με εναλλαγές στο σκορ και στα 3 δεκάλεπτα στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού 3′ πριν την λήξη βρισκόμασταν πίσω στο σκορ με -13 και έπρεπε να μιλήσει για άλλη μια φορά το τελευταίο χαρτί του coach Christos Sarantis. Σε ένα παιχνίδι που η ζώνη είχε την τιμητική της ήρθε η πίεση σε όλο το γήπεδο και η φέραμε το παιχνίδι στα ίσα και στη παράταση!!! Στη παράταση με γρήγορο τρίποντο και καλάθι στην επόμενη φάση κρατήσαμε την διαφορά μέχρι τους 2 πόντους όπου δευτέρα πριν τη λήξη ήρθε πάλι στα ίσα.

Η επαναφορά από το κέντρο έφερε τη μπάλα να περνάει χωρίς να ακουμπάει στεφάνι και εκεί ο από μηχανής #batza να βάζει το νικητήριο καλάθι με Buzzer Beater!!! Για άλλο ένα παιχνίδι οι Ilias Tsomani & Giannis Serbos έκαναν ότι μπορούσαν τελειώνοντας το παιχνίδι με 35 και 25 πόντους αντίστοιχα!

Η νίκη αφιερώθηκε στον μεγάλο άτυχο Σταυρό Καρκουλια δείχνοντας τον αριθμό της φανέλας του!!! Ευχαριστούμε θερμά την Ηλειακή ομάδα για την φιλοξενία και καλή συνέχεια στους στόχους τους.