Τοπικά Φιλοζωικά Νέα

Εικόνες φρίκης – Έδεσαν σκύλο στο Πετροχώρι και τον άφησαν να πεθάνει

Πετροχώρι
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Επέμβαση της Φιλοζωικής ΕΛΑΔΑ

Εικόνες φρίκης στο Πετροχώρι , αφού έδεσαν σκύλο και τον άφησαν να πεθάνει χωρίς νερό και τροφή. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου :

Σήμερα το μεσημέρι δεχτήκαμε τηλ από έναν κύριο από το χωριό Πετροχώρι η ( Δραγάνο ) Κάτω Αχαίας ο οποίος μας είπε ότι μένει στην Πάτρα και ότι στον ελαιώνα του πήγε να μαζέψει της ελιές βρίσκετε ένα πτώμα ενός άμοιρου σκυλάκου 100 Μέτρα μακριά από τα σπίτια του χωριού.. Το ζωάκι αυτό κάποιο κτήνος το έδεσε με χονδρή αλυσίδα από την ελιά και το άφησε χωρίς νερό και φαγητό για να πεθάνει και ενώ τα σπίτια του χωριού είναι μόλις 100 μέτρα από το συμβάν κανένας δεν είδε, κανένας δεν άκουσε τα ουρλιαχτά και το κλάμα του ζώου .. Έτσι λοιπόν το ζωάκι από ότι φαίνεται έφαγε όλα τα κλαδιά γύρω από την ελιά και δεμένο χωρίς νερό ξεψύχησε αβοήθητο αφού κανένα τρόλ δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτό.. Αμέσως πήγαμε με την αστυνομία στο συμβάν και είδαμε τα χάλια που επικρατούν στα χωριά της Δυτικής Αχαίας .. Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει κάτι για το ζωάκια αυτό να επικοινωνήσει έστω και ανώνυμα με τον σύλλογο μας στο τηλ 6931147717 ..
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το αστυνομικό τμήμα Κάτω Αχαίας και ιδικά τον διοικητή του τμήματος κ. Νικόλαο Τερεζάκη για την άψογη συνεργασία που έχουμε και την ευαισθησία που τον διακρίνει γι αυτόν τον ατελείωτο πόλεμο με τα άμοιρα ζώα ..!!