Αθλητισμός

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας για Εθνικό Σαγείκων

 
 
 
 

Ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Κεραυνό…

Ανακοίνωση που εκφράζει πολλά παράπονα για την διαιτησία του Λάμπρου Τζαγκαράκη εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Σαγείκων για το ματς με τον Κεραυνό στο “Θ.Χρυσανθόπουλος” (1-1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις διαμαρτυρίες των “πολεμιστών”:

«Ηταν Σάββατο 03/02/18 στο γηπεδο Θ. Χρυσανθοπουλος στον Αγ.Βασιλειο και όσοι πιστοί προσήλθαν κατάλαβαν ποιος “κυριος” ηταν ο MVP του παιχνιδιού . Ο Άρχων της αναμέτρησης κ.Τσαγκαράκης κατάφερε να διαμορφώσει το σημερινό αποτέλεσμα , σφυρίζοντας μονόπλευρα και καταχρηστικά εκθέτωντας όσους τον πιστεύουν για το βήμα παραπάνω στην διαιτητική του καριέρα . Δεν ειναι μονο οτι κιτρίνισε τα 8/11 της ομαδας μας κατι που δεν εκανε σε πολλές περιπτώσεις στην αντίπαλη ομαδα , δεν ειναι οτι μας άφησε με 10 παίχτες στο 75′ αποβάλλοντας τον ποδοσφαιριστή μας Αθανασόπουλο , κάτι που δεν εκανε σε ανάλογη περίπτωση στο 82′ οταν σε φαση καρμπόν δεν απέβαλλε τον ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Παπαχριστοπουλο με 2η κίτρινη κάρτα .

Κατάφερε ωστόσο να βαλει την πινελιά του , με ενα πεναλντι ανύπαρκτο …πραγματική εφεύρεση (το εν λογω το πιστοποιεί και μαρτυρία ποδοσφαιριστή του Κεραυνού ) ….Διαμορφώνοντας την εξέλιξη και το τελικο σκορ του αγώνα σε 1-1.
Με αυτο τον τροπο κατάφερε να στερήσει 2 παλικαρισιους και υπέρ πολύτιμους βαθμούς για την συνεχεια του πρωταθλήματος απο την ομαδα μας . Τα (ανθρώπινα λάθη) που γινονται ει βάρος μας , παύουμε απο εδώ και στο εξής να τα καταπίνουμε … Εχουμε αλλάξει σε πολλούς τομείς ….αλλάξτε το τροπάριο και εσεις ….
Η ιστορια της ομαδας μας και το βάρος της φανέλας της , δεν μας αφήνουν αμέτοχους, ώστε κάποιοι “κυριοι” να ασελγούν επανω της .
Περιμενουμε να δουμε πραξεις, απο ολους τους εμπλεκόμενους για το κακομοιρο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .

ΥΓ 1 Συγχαρητηρια στους παίχτες μας για την σημερινή εμφανιση .

ΥΓ2 Κρίμα για κάποιους που θέλουν να μας βγάλουν Τυφλούς …

ΥΓ3 Ειναι αλλιως να εισαι ΕΘΝΙΚΟΣ

Το. Δ.Σ
ΑΠΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ 1968»