Τοπικά

Καλή αλλά χρυσοπληρωμένη η Ονειρούπολη – Δεν αγκαλιάστηκε από τον κόσμο

χρυσοπληρωμένη η Ονειρούπολη
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

18.600 για ενοίκιο !!!

Καλή αλλά χρυσοπληρωμένη η Ονειρούπολη , αναφέρει με Δελτίο τύπου η Δημοτική Παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων . Αναλυτικά αναφέρει :

Η επιλογή της Δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην εγκατάσταση των δέκα οικίσκων στην πλατεία Παπαγιανοπούλου δεν ήταν κατ’ αρχάς μια κακή ιδέα. Όφειλε όμως να οργανωθεί η προσπάθεια αυτή για να έχει επιτυχές αποτέλεσμα, πολύ πιο σωστά.

Οι περισσότεροι οικίσκοι λειτούργησαν ελάχιστα έως και καθόλου κάτι που ως εικόνα ήταν αρνητική στους συντοπίτες μας και τους λιγοστούς επισκέπτες. Ο Δήμος και ο εμπορικός σύλλογος από κοινού, έπρεπε να έχουν σχεδιάσει πολύ καλύτερα τις διάφορες δραστηριότητες και ως προς το ωράριο , ώστε το συνολικό αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό. Δυστυχώς κατάφεραν μία πλατεία που ήταν καθημερινά γεμάτη , να μην έχει ούτε άτομο. Κι αυτό σημαίνει πολλά.

Ενημερωτικά αξίζει φυσικά να υπερτονιστεί ότι η Δημοτική αρχή του «νοικοκυρέματος», για την ενοικίαση των οικίσκων που όλοι είδαμε για δεκαπέντε ημέρες, ξόδεψε το τεράστιο ποσόν των 18.600 ευρώ. Κι αυτά μόνο για την ενοικίαση συν τα υπόλοιπα έξοδα για την λειτουργία τους.

Με αυτό το ποσό όπως ρωτήσαμε σχετικά κατασκευαστές θα μπορούσαν να είχαν φτιαχτεί και να είχαν μείνει παρακαταθήκη και για τις επόμενες χρονιές.