Lifestyle

Η Βίκυ Κοκκίνη θυμάται … πρεμιέρα με τον Τζίμη Πανούση (pics)

Βίκυ Κοκκίνη
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μια πρεμιέρα του Τζίμη σήμαινε για εμάς αϋπνία ημερών !!!

Η Βίκυ Κοκκίνη από την Δυτική Αχαΐα , έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα το καλλιτεχνικού στερεώματος εντός και εκτός Ελλάδος. Με τον Τζίμη Πανούση τους συνέδεε μακροχρόνια φιλία. Η ξαφνική απώλεια του , την γέμισε θλίψη , αφού έχασε ένα καλό φίλο . Είχαν συνεργαστεί επίσης στην παραγωγή του “Club Troika” , μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις του.

Ζητήσαμε από την Βίκυ να θυμηθεί ,  πως ήταν να κάνεις πρεμιέρα με τον Τζίμη Πανούση, δίνοντας μας παράλληλα ανέκδοτες φωτογραφίες.

“Τα χρόνια που συνεργαστήκαμε με τον Τζίμη κατάλαβα πως ήμουν βαθειά νυχτωμένη. Εγώ μέχρι τότε νόμιζα πως κάποιοι ανεβαίνουν στη σκηνή και ροκάρουν , κάνουν τη πλάκα τους, λένε και ευφάνταστα την επικαιρότητα και όλα καλά. Καμία σχέση…

Ο Πανούσης ήταν εργασιομανής και τελειομανής . Οι παραγωγές του είχαν από πίσω σκληρή προετοιμασία, κείμενα, βίντεο, λογότυπα, πρωτότυπες φωτογραφίσεις, άψογους μουσικούς, τους καλύτερους συνεργάτες, στολές για όλους μας (μέχρι και τα γκαρσόνια άλλαζαν ρούχα – συνήθως αστυνομικοί).

Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο στο μαγαζί που θα δούλευε ο Τζίμης. Γινόταν Τζίμης το ίδιο, ως και το όνομα του χώρου άλλαζε αν το απαιτούσε η παραγωγή. Το ωραίο σε όλο αυτό ήταν η δική του επιμέλεια και φροντίδα.

Θα ερχόταν μαζί μας, θα έφευγε μαζί μας. Αγαπούσε πολύ τη δουλειά του, τιμούσε τους συνεργάτες του και το κοινό του. Η αλήθεια είναι πως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους.

Τη δύναμη να γίνεται κάτι άλλο την έπαιρνε από το κοινό του, όσο πιο ζεστό το κοινό, τόσο πιο ενθουσιώδης ο ίδιος.

«Καληνύχτα Τζίμη, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ …καληνύχτα»

Μια πρεμιέρα του Τζίμη σήμαινε για εμάς αϋπνία ημερών σκληρή πρόβα, ατελείωτη προετοιμασία και για εμένα προσωπικά φροντίδα και σεβασμό στα πράγματα του.

Το πρόβλημα τώρα είναι πως σιωπά η σάτιρα, η μια και μοναδική καθαρή φωνή που δεν συντασσόταν ποτέ με την εξουσία, σιωπά… και μετά τι? Ποιος?

Ανέκδοτες φωτογραφίες από την πρεμιέρα του Troika Club