Τοπικά

Ο ΟΤΑΔ για τους Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Δείτε την ανακοίνωση του ΟΤΑΔ για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου:

Μια υπέροχη διοργάνωση έγινε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στο δάσος της Στροφυλιάς υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βορείου Πελοποννήσου και του Ο.Τ.Α.Δ.

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου έγινε στο υπέροχο τοπίο του δάσους και είχε απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτικά όσο και αθλητικά. Συμμετείχαν περισσότεροι από 350 αθλητές, από 25 και πλέον αθλητικά Σωματεία των 5 Νομών της ζώνης ευθύνης της (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου), καθώς και αθλητές από τη Μεσσηνία, Ήπειρο, Αθήνα και άλλες περιοχές, ενώ έλαβαν μέρος σε αγώνα ελεύθερης συμμετοχής περίπου 50 παιδιά από τα σχολεία της περιοχής μας. Οι υπεύθυνοι του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστο Νικολάου και τον Πρόεδρου του Ο.Τ.Α.Δ. κ. Ξενοφώντα Μπαχρά για την συμβολή τους και την αμέριστη τόσο υλική όσο και ηθική συμπαράσταση στη διοργάνωση του αγώνα.

Σημαντική ήταν και η βοήθεια από τους εκπολιτιστικούς συλλόγους «Πάλεια» και «Μελισσάνθη» που έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση. Ο Πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ. δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διοργάνωση, ευχαρίστησε τους υπεύθυνους του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και τον Πρόεδρό του κ. Τζελάτη και τόνισε ότι θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και ότι ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας θέλει να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην ανάπτυξη και στη συμμετοχή σε όλων των ειδών τις αθλητικές δραστηριότητες. Στοχεύουμε δε στη διοργάνωση ακόμα μεγαλύτερων αθλητικών γεγονότων στο Δήμο μας. Tέλος ευχαρίστησε τον κ. Μοίραλη Δημήτριο για την διάθεση δύο χημικών τουαλετών.