Αθλητισμός

Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το All Star Game 2018 που θα γίνει στην Πάτρα!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε θέση ετοιμότητας βρίσκονται στην ΕΣΑΚΕ για το μεγάλο All Star Game που διοργανώνεται στην Πάτρα, στις 10 με 11 Φεβρουαρίου, στο γήπεδο «Δημήτρης Τόφαλος».

Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ επιστρέφει στην αχαϊκή πρωτεύουσα, σε μία πόλη που έχει αγαπήσει αυτό το άθλημα και ήδη το ενδιαφέρον από τον κόσμο τους φιλάθλους είναι έντονο, κάτι που φαίνεται, τόσο μέσα από τις συζητήσεις που γίνονται στην Πάτρα, αλλά και μέσα από τα social media.

Οι πάντες ρωτούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα.

Καταρχήν την Παρασκευή στις 26 Ιανουαρίου θα βγει στον «αέρα» η ψηφιακή πλατφόρμα στο διαδικτυακό κανάλι του Viva.gr από την οποία θα μπορεί να προμηθευτεί κανείς εισιτήριο για να παρακολουθήσει τους αγώνες και τα happenings που θα λάβουν χώρα στο «Δ. Τόφαλος».

Είναι ο μοναδικός τρόπος που θα μπορεί να βρει κανείς εισιτήρια αφού ως γνωστόν το γήπεδο είναι μικρής χωρητικότητας και τα “μαγικά” χαρτάκια ενδέχεται να εξαντληθούν μέσα από το διαδίκτυο.

Ωστόσο, η είσοδος στο «Δ. Τόφαλος» στα όσα γίνουν το Σάββατο θα είναι ελεύθερη, ενώ για την Κυριακή η τιμή του εισιτηρίου θα είναι μόλις στα 10 ευρώ.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες που θα αγωνιστούν στο All Star Game θα επιλεχθούν από τον κόσμο που ψηφίζει μέσα από την ηλεκτρονική ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και από τις ψήφους των προπονητών της Α1.

Όπως τονίζει η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΕΣΑΚΕ, Δέσποινα Καλαϊτζη «χαρακτηριστικό του μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου είναι ότι στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που γίνεται στην σελίδα μας οι ψήφοι έχουν ξεπεράσει τις 10.000».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν εισπράξει στην ΕΣΑΚΕ όλο αυτό το διάστημα των προετοιμασιών για το All Star Game το γήπεδο θα γεμίσει ασφυκτικά από τον κόσμο και τα εισιτήρια θα είναι sold out.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό μέρος στην όλη διοργάνωση περιλαμβάνονται μία σειρά από events που θα γίνουν αυτές τις μέρες στην Πάτρα, ενώ οι εκδηλώσεις θα έχουν και έναν φιλανθρωπικό σκοπό με επισκέψεις των παικτών στον Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Φιλοξενία», στο Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα και συνεργασία με την ΜΚΟ Praksis και του Κινητού Σχολείου της.

Εξάλλου, στις εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονται ο αγώνας All Star Game παικτών με αμαξίδιο, συναυλία με μουσικό συγκρότημα και φυσικά διαγωνισμοί τρίποντων και καρφωμάτων.

Σημειώνουμε ότι το All Star Game επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στο αθλητικό προσκήνιο, ενώ συνδιοργωτής μαζί με την ΕΣΑΚΕ είναι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Καλαθοσφαίρισης.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του All Star Game.