Τοπικά

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Σαγαιΐκων

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαγαιίκων την Κυριακή 28 Ιανουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Δείτε την ανακοίνωση:

Μια εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία η οποία στηρίζεται στην πολυετή εμπειρία του συλλόγου, στην μεγάλη αγάπη των μελών του και του κόσμου που τον στηρίζει και τον ακολουθεί , στην άψογη παρουσία των χορευτικών του και των παιδιών του, που αγαπούν την μουσική και την παράδοση .

Στην εκδήλωση αυτή, ο σύλλογος στην προσπάθειά του να βάλει άλλο ένα λιθαράκι στην αγάπη που χτίστηκε μεταξύ των συγχωριανών τους και των ανθρώπων που έχουν μια πολυετή κοινωνική προσφορά στα Σαγαίικα, τιμήθηκαν η ιατρός Ισαβέλλα Ρεμπούτσικα, η μαία Χρυσούλα Καραλή, η νοσηλεύτρια Γκοτσούλια Βασιλική και η νοσηλεύτρια Σταθοπούλου Βασιλική.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , η βουλευτής Αχαΐας κα.Σία Αναγνωστοπούλου, ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου, ο τέως Νομάρχης Αχαΐας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος , ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Καραμπελιάς, ο αντιδήμαρχος κ. Α. Ραυτακόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Παλαιολόγος, ο αντιδήμαρχος κ. Β. Γκοτσόπουλος, η πρόεδρος ΚΕΔΔΥ κα. Κοκκίνη Πατρούλα ο Δ.Σ. κ. Α. Διακάτος, ο πρώην Περιφεριακός Διευθυντής της Δ.Ε.Η. κ. Σπύρος Μυλωνάς, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σαγαιίκων κ. Μάλλιαρης , ο πρόεδρος από τον πολιτιστικό σύλλογος Μύρτου κ. Τάσος Βερρόπουλος, η πρόεδρος από τον πολιτιστικό σύλλογο «Πάλεια» κα. Ρ.Καραμπελιά και μέλη του Δ.Σ. η πρόεδρος από τον πολιτιστικό σύλλογο «Μελλισάνθη» κα. Β. Λαγού και μέλη του Δ.Σ.