Τοπικά

Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία στη Δυτική Ελλάδα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με θερμοκρασίες που θα ορεινά μπορεί να ξεπεράσουν ακόμη και τους μείον 10 βαθμούς κελσίου, υποδέχεται η Αχαΐα τα φετινά Χριστούγεννα.

Από σήμερα και μέχρι την προσεχή Δευτέρα το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού είναι η πτώση της θερμοκρασίας με χιόνια στα ορεινά και βροχή-χιονόνερο στα πεδινά.
Στην Πάτρα, αύριο Πέμπτη, προβλέπεται χιονόνερο ενώ η ίδια πρόβλεψη υπάρχει και για την Κυριακή 24, Παραμονή των Χριστουγέννων. Μέσα στην πόλη, ανήμερα τα Χριστούγεννα, η θερμοκρασία πέφτει στους 1-2 βαθμούς Κελσίου.

Στα Καλάβρυτα, από αύριο Πέμπτη 21 του μηνός, η θερμοκρασία στο Χιονοδρομικό Κέντρο πέφτει κάτω από τους μηδέν (0) βαθμούς Κελσίου ενώ μεθαύριο Παρασκευή 22, η κατώτερη θερμοκρασία θα είναι στους μείον 6 βαθμούς.
Οι… πολικές σχεδόν θερμοκρασίες στο Χιονοδρομικό θα ξεκινήσουν από το Σάββατο με κατώτερη τους μείον 8 βαθμούς ενώ την Κυριακή 24, Παραμονή των Χριστουγέννων, η κατώτερη θερμοκρασία θα είναι μείον 10 βαθμούς. Ανήμερα των Χριστουγέννων η κατώτερη θερμοκρασία στο Χιονοδρομικό Κέντρο θα είναι μείον 14 βαθμούς.