Αθλητισμός

Αποχώρησε ο Άγγελος Καραντζάς από την Αχαϊκή

Άγγελος Καραντζάς
 
 
 
 

Ο Άγγελος Καραντζάς δεν συνεχίζει στην Αχαϊκή…

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την διοίκηση της Αχαϊκής ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Άγγελος Καραντζάς. Το μήνυμά του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ήταν μακροσκελές και φανέρωνε την απελπισία του, αφού όπως δήλωσε δεν μπορεί να παλεύει άλλο μόνος.

“Μετα απο 5 χρονια παρουσιας μου στο δ.σ. της αγαπημενης μου ΑΧΑΙΚΗΣ και λειτουργωντας παντα με γνωμονα το καλο της ηρθε η ωρα να σας ενημερωσω οτι παραιτουμε.Δεν μπορω να συνεχισω να πολεμαω μονος μου με τα θηρια.

Στην ΑΧΑΙΚΗ μπηκα επειδη την αγαπαω απο μικρο παιδι και αυτοειναι κατι που μου το μετεδωσε ο πατερας μου χωρις να εχω καμια βλεψη για κατι αλλο Εζησα ανεπαναληπτες στιγμες εκανα πολλους φιλους γνωρισα καποιους φοβερους ανθρωπους αντρες πραγματικους,ομως ενω προσπαθουσα να κρατησω ορθιο το καραβι καποιοι κυριοι που εχουν και μπωρουν καιτρωνε ψωμι απο την Αχαγια μας γυρισαν την πλατη διαλεγωντας αλλους δρομους..

 θελω να ευχαριστησω τον φιλο μου τον Αλεξη Γαβριλοπουλο και θελω να πιστευω οτι θα με καταλαβει μιλαμε για εναν κυριο με ολη την σημασια της λεξης ενα αγωνιστη που δεν ξερω αν εχει ξαναπερασει τετοιο παλικαρι απο τα αποδυτηρια μας.Τελος θελω να ευχαριστησω οσους παλεψαμε μαζι για το μεγαλειο και το καλο της ΑΧΑΙΚΗΣ κανοντας ειδικη αναφορα στον Μακη Σταματοπουλο και τον ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΧΑΙΡΑ.Σας ευχαριστω για της στιγμες σας χαιρετω αντιο σαν φιλαθλος απο εδω και περα.

Υ.Γ. ενα μεγαλο ευχαριστω στην οικογενια μου για την κατανοηση 5 ολοκληρα χρονια.”