Τοπικά

Ακόμη μια υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , site του Δήμου , βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , Τα πανηγύρια , παρουσίαση Λευκώματος , αγροτικός κόσμος , οφειλές της ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ακόμη μια υποψηφιότητα για το Δημαρχιακό Θώκο

Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας επιβεβαιώνει στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, με καταγωγή και ιδιαίτερα στενές σχέσεις με την περιοχή, θα συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές και όπως τονίζει βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με στελέχη της τοπικής κοινωνίας για την συγκρότηση ισχυρού επιτελείου και ψηφοδελτίου.

Στις τελευταίες εκλογές είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Χρήστου Νικολάου, κατεβάζοντας στη ανιψιά του Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου , η οποία εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Παναγιωτόπουλος διατηρεί ισχυρούς πολιτικούς δεσμούς με την ηγεσία της Ν.Δ.. Πρόσφατα δε , τον είχαμε συναντήσει σε δείπνο μαζί τον πρώην Υφυπουργό παιδείας Βασίλη Μπεκίρη και τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου. (σχετικό άρθρο)