Τοπικά

Κ. Αχαία : Τοποθέτηση νέων κάδων και εξεύρεση νέων χώρων στάθμευσης

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τι συζητήθηκε στο Τοπικό Συμβούλιο

Σε τοποθέτηση δεκαοκτώ νέων κάδων απορριμμάτων στην Κ.Αχαία θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, το θέμα έχει συζητηθεί ουκ ολίγες φορές στα συμβούλια της Δημοτικής Κοινότητας Κ. Αχαΐας, έπειτα από αιτήσεις δημοτών αλλά και επιθυμίας των μελών του συμβουλίου. Μάλιστα, οι νέοι κάδοι θα τοποθετηθούν σε σημεία που αντιμετωπίζεται έντονο πρόβλημα με στόχο να αποσσυμφορηθεί η μέχρι τώρα κατάσταση. Στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί ο πρόεδρος και οι σύμβουλοι έθεσαν επί τάπητος για ακόμη μία φορά πως η εικόνα της πόλης μπορεί να βελτιωθεί στο μέγιστο αρκεί να γίνουν οι σωστές ενέργειες.

Στο μεταξύ, παρών στο συμβούλιο ήταν και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κ. Αχαΐας Νίκος Τσώκος ο οποίος συζήτησε και πρότεινε μαζί με τους συμβούλους νέους χώρους στάθμευσης στο ανατολικό και το δυτικό τμήμα της πόλης για να εξυπηρετούνται οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, προτάθηκαν πέντε νέοι χώροι στάθμευσης περιμετρικά αλλά και στον κεντρικό ιστό της πόλης. Το θέμα εγκρίθηκε από το συμβούλιο και αναμένεται να συζητηθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο όπου και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.