Τοπικά

Δυτική Αχαΐα : Την Δευτέρα Οικονομική επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο – Αναλυτικά τα θέματα

Δυτική Αχαΐα, site του Δήμου , Δυτικής Αχαΐας γενικού Γραμματέα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας , Ανανέωση Αδειών Επαγγελματιών Πωλητών , υποψηφιότητες για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , δημιουργία πολιτιστικού κέντρου , αγορά οικοπέδου στην Τ.Κ Λακκόπετρας, Οικονομική επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου συνεδριάζει Οικονομική επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Η Οικονομική  Επιτροπή θα συνεδριάσει στις 13:30΄ με τα κάτωθι θέματα :

  1. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή.
  2. Έγκριση δαπανών και διάθεση σχετικών πιστώσεων εγγεγραμμένων στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2017.
  3. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για αγορά ακινήτου για πλατεία στην Τ.Κ. Λακόπετρας.
  4. Tροποποίηση ή μη της υπ’ αριθ. 39/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και αντικατάσταση ή μη μελών της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων του άρθρου 221 του ν. 4412/2016.
  5. Παροχή πληρεξουσιότητας σχετικά με δικαστική υπόθεση του Γεωργίου Ιωαν. Δουφεξή κατά του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

H Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 με τα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση Σύμβασης Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων με την Δ.Ε.Η, δυνάμει της απόφασης της Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων και της υπ’ αριθ. 211725/12-9-2017 απόφασης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, βάσει της υπ’ αριθ. 156/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και παροχή εξουσιοδότησης στο Δήμαρχο για την υπογραφή της Σύμβασης.
Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση του Ισολογισμού και των Οικονομικών Καταστάσεων και Αποτελεσμάτων Χρήσεως Οικονομικού Έτους 2016, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων (Κ.Ε.Δ.ΔΥ.) [σχετ. 20/2017(ΑΔΑ:ΨΕΜ3ΟΚΥ6-Π7Ν) της Κ.Ε.Δ.ΔΥ.] .
Εισηγητής: Κοκκίνη Πατρούλα, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.ΔΥ.

3. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Αποδοχή Παραίτησης και Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων.
Εισηγητής: Κοκκίνη Πατρούλα, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.ΔΥ.

4. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΛΕΝΙΑΣ» της Δ.Ε. Ωλενίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

5. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση παράτασης προθεσμίας για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη αναβάθμισης υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου-κατά τόπους ανακατασκευής διακοινοτικού οδικού δικτύου-ΜΠΕ στην Δ.Ε. Δύμης» του Δήμου Δυτ. Αχαΐας.
Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

6. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση παράτασης προθεσμίας για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη αναβάθμισης υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου-κατά τόπους ανακατασκευής διακοινοτικού οδικού δικτύου-ΜΠΕ στην Δ.Ε. Λαρίσου» του Δήμου Δυτ. Αχαΐας.
Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

7. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση παράτασης προθεσμίας για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη αναβάθμισης υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου-κατά τόπους ανακατασκευής διακοινοτικού οδικού δικτύου-ΜΠΕ στην Δ.Ε. Μόβρης» του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

8. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση παράτασης προθεσμίας για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη αναβάθμισης υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου-κατά τόπους ανακατασκευής διακοινοτικού οδικού δικτύου-ΜΠΕ στην Δ.Ε. Ωλενίας» του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

9. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση της μελέτης «Μελέτη αναβάθμισης υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου-κατά τόπους ανακατασκευής διακοινοτικού οδικού δικτύου-ΜΠΕ στην Δ.Ε. Δύμης» και έγκριση υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 [Κωδ. Πρόσκλησης στο ΟΠΣΑΑ: 4.3.4/ΕΥΔΠ_91 (1η)] της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τίτλο: «Βελτίωση υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου της Δ.Ε. Δύμης Δήμου Δυτικής Αχαΐας»
Εισηγητής : Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

10. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση της μελέτης «Μελέτη αναβάθμισης υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου-κατά τόπους ανακατασκευής διακοινοτικού οδικού δικτύου-ΜΠΕ στην Δ.Ε. Λαρίσου» και έγκριση υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 [Κωδ. Πρόσκλησης στο ΟΠΣΑΑ: 4.3.4/ΕΥΔΠ_91 (1η)] της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τίτλο: «Βελτίωση υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου της Δ.Ε. Λαρίσου Δήμου Δυτικής Αχαΐας»
Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

11. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση της μελέτης «Μελέτη αναβάθμισης υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου-κατά τόπους ανακατασκευής διακοινοτικού οδικού δικτύου-ΜΠΕ στην Δ.Ε. Μόβρης» και έγκριση υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 [Κωδ. Πρόσκλησης στο ΟΠΣΑΑ: 4.3.4/ΕΥΔΠ_91 (1η)] της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τίτλο: «Βελτίωση υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου της Δ.Ε. Μόβρης Δήμου Δυτικής Αχαΐας»
Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

12. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση της μελέτης «Μελέτη αναβάθμισης υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου-κατά τόπους ανακατασκευής διακοινοτικού οδικού δικτύου-ΜΠΕ στην Δ.Ε. Ωλενίας» και έγκριση υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 [Κωδ. Πρόσκλησης στο ΟΠΣΑΑ: 4.3.4/ΕΥΔΠ_91 (1η)] της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τίτλο: «Βελτίωση υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου της Δ.Ε. Ωλενίας Δήμου Δυτικής Αχαΐας»
Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

13. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Διαγραφή Οφειλών που έχουν ήδη βεβαιωθεί (ύδρευσης – αποχέτευσης που αφορούν το Δήμο).
Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

14. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Αναγνώριση οφειλής του Δήμου σε τρίτο ( Τ.Κ. Ριόλου).
Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

15. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση Μετακίνησης Εκτός Έδρας Αιρετών, Έγκριση της δαπάνης και διάθεση της σχετικής πίστωσης.
Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος , Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.