Τοπικά

Ο Τομέας Παραγωγικών Τάξεων της ΝΟΔΕ Αχαΐας συμμετέχει στο 20ο Forum Ανάπτυξης

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

20ο Forum Ανάπτυξης

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12:00-14:30 πραγματοποιείται εκδήλωση Με θέμα : Οι Παραγωγικές Τάξεις Ζητούν… : “Αλλαγή Πορείας σε όλους τους Τομείς!” από τον Τομέα Παραγωγικών Τάξεων της ΝΟΔΕ Αχαΐας στα πλαίσια του 20ου Forum Ανάπτυξης.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης είναι :

Νικόλαος Καρακίτσος, Επιχειρηματίας – Τομεάρχης Παραγωγικών Τάξεων ΝΟΔΕ Αχαΐας με θέμα : “Χαιρετισμός – Γενική τοποθέτηση στην ανάγκη της Ελλάδας για Αλλαγή Πορείας σε όλους τους Τομείς-διαχείριση της συζήτησης”.
Θεόδωρος Φορτσάκης, Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ-Τέως Πρύτανης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα : “Φορολογία και Ανάπτυξη στα Χρόνια της Κρίσης”.
Γεώργιος Μαυραγάνης, Τέως Υφυπουργός Οικονομικών και θέμα : “ Αλλαγή Οικονομικής Πολιτικής και Πολιτική Αλλαγή-Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα”.
Ανδρέας Κατσανιώτης, Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ με θέμα : “Καινοτομία και Αγροτική Ανάπτυξη”.
Νίκος Σιαδήμας, Μέλος εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ-Υπεύθυνος Επιστημονικών Φορέων & Παραγωγικών Τομέων και θέμα “H Προοπτική, Απαραίτητη Προϋπόθεση για την παραμονή των νέων στην Ελλάδα”.
Στην εκδήλωση θα παρέμβει ο πρώην Βουλευτής Ν. Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Νταβλούρος με θέμα “Ασφάλεια & Εγκληματικότητα. ”

Τέλος το ρόλο του συντονιστή θα έχει ο κ. Νικόλαος Καρακίτσος.