Τοπικά

Κ. Αχαΐα: Το μεσημέρι η κηδεία της Γιολάντας Μάλλιου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το τελευταίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην αγαπημένη τους Γιολάντα…

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 1:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό της Παντάνασσας ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Κ. Αχαΐας.

Θλίψη και πόνο προκάλεσε στο αθλητικό συντάκτη Παναγιώτη Μάλλιο η απώλεια της αγαπημένης του μητέρας Γιολάντας.

Η εκλιπούσα εδώ και ενάμιση χρόνο πάλευε γενναία με ασθένεια που την ταλαιπωρούσε και ο γιος της Παναγιώτης δεν έλειψε λεπτό από κοντά της. Όποτε χρειαζόταν ο αγαπητός αθλητικός συντάκτης έτρεχε… για την λατρεμένη του μητέρα. Ωστόσο η ίδια χθες το πρωί στις 11:30 έφυγε για το μακρινό ταξίδι. Εκεί θα συναντήσει το σύζυγό της Νίκο Μάλλιο που είχε φύγει για τους ουρανούς το 1992. Ο Παναγιώτης στην προσωπική του ιστοσελίδα αποχαιρέτησε την αγαπημένη του μητέρα με ένα συγκινητικό μήνυμα δείχνοντας πόσο πολύ την λάτρευε:

«Αντίο, μανούλα μου γλυκιά. Ήσουν πρότυπο για μένα, ήσουν τα πάντα. Ποτέ δε μου έλλειψε τίποτα, δεν σε αγαπούσα απλά, σε λάτρευα. Με στήριζες πάντα, μα πάντα και εγώ πιστεύω να σε στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις μέχρι τέλους. Πάλεψες γενναία 1,5 χρόνο τώρα, έκανες και κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν μια μητέρα όπως είχα εγώ γεμάτη αγάπη, στοργή και καλοσύνη. Ελπίζω τώρα που θα πας να συναντήσεις το μπαμπά εκεί ψηλά να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Θα κάνω τα πάντα για να με βλέπετε, να με θαυμάζετε και να είστε υπερήφανοι για μένα. Με αγάπη, ο Πανούλης σου».