Αθλητισμός Τοπικά

Τι συμβαίνει με το γήπεδο των Νιφορεΐκων

γήπεδο των Νιφορεΐκων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Καμία εξέλιξη με την ανακατασκευή

Θλίψη και τίποτε άλλο μπορεί να προκαλέσουν οι εικόνες που βλέπετε από το γήπεδο των Νιφορεΐκων , αναφέρουν από την ομάδα της Δόξας. Συνεχίζοντας αναφέρουν :

“Όπως αντικρίζετε, το γήπεδο ερημώνει και έχουν μείνει μόνο οι υποσχέσεις. Οι άνθρωποι της ομάδας της Δόξας Νιφορεΐκων αντικρίζοντας αυτή την εικόνα αισθάνθηκαν θλίψη, καθώς το γήπεδο θεωρείται σπίτι τους. Μάλιστα στην ιστοσελίδα της ομάδας όπου και αναρτήθηκαν οι φώτο εξαπολύουν τα βέλη τους στους Δημάρχους και Αντιδημάρχους της Δυτικής Αχαΐας. Παράλληλα δεν ξέχασαν να ανεβάσουν και την φώτο όπου όλοι μαζί στήθηκαν αποθανατίζοντας την στιγμή όπου εγκρίθηκε το έργο ανακατασκευής του γηπέδου με το σχόλιο ότι: «ένας χρόνος πέρασε έχουμε ακόμα καιρό”.

Μάλιστα παλιότερα η ομάδα είχε αγωνιστεί για μερικά λεπτά με μάσκες , ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση του γηπέδου. (σχετικό άρθρο)

Το έργο σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (σχετικό άρθρο)  , είναι προϋπολογισμού 245,139.00 ευρώ και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων με φορέας υλοποίησης του είναι το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Φωτογραφίες από την υφιστάμενη κατάσταση από το γήπεδο των Νιφορεΐκων.