Τοπικά

Ενημέρωση της ΔΕΥΑΔ για τις επικείμενες διακοπές υδροδότησης

ΔΕΥΑ Δυμαίων , παράνομες επανασυνδέσεις , Αγώνας δρόμου της ΔΕΥΑΔ Νερό , διακοπών της ΔΕΗ , Βλάβη στη μία γεώτρηση , Πρόσκληση σε διάλογο από τη ΔΕΥΑΔ, καθαρισμός και απολύμανση των δεξαμενών ύδρευσης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

ΔΕΥΑΔ για τις διακοπές της ΔΕΗ

Με αφορμή την ενημέρωση της ΔΕΗ για την διακοπή της ηλεκτροδότησης στις εγκαταστάσεις των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑ Δυμαίων τόσο την 6η -11-2017 όσο και την 13η -11-2017 καθώς και την 20η – 11- 2017 αναφέρουμε τα εξής:

Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της υπογραφής της Σύμβασης Αναγνώρισης- Ρύθμισης Οφειλής & Εγγύησης με την Δ.Ε.Η. Α.Ε. Το ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου εννιακοσίων τριάντα έξι χιλιάδων έξι ευρώ και πενήντα λεπτών (1.936.006,50€), συμπεριλαμβανομένων και τόκων υπερημερίας θα εξοφληθεί σε εκατό (100) ισόποσες έντοκες μηνιαίες δόσεις. Τόσο για το ανωτέρω ποσό όσο και για τους τρέχοντες λογαριασμούς «ΕΓΓΥΗΤΗΣ» καθίσταται ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας» βάσει της υπ’ αριθμ. 156/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, η οποία εγκρίθηκε δυνάμει της υπ’ αριθμ. πρωτ. 211725/12-9-2017 απόφασης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. Απομένουν η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α – η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα – , η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Δυτικής Αχαΐας – έχει προγραμματισθεί για την Δευτέρα 6 Νοέμβριου 2017, ώστε να εξουσιοδοτηθούν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δυμαίων και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας για την υπογραφή της σύμβασης με την ΔΕΗ Α.Ε. καθώς και η έγκρισή τους από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.