Τοπικά

Εκποίηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , site του Δήμου , βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , Τα πανηγύρια , παρουσίαση Λευκώματος , αγροτικός κόσμος , οφειλές της ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Περίληψη της Διακήρυξης

Ο Δήμο Δυτικής Αχαΐας προκηρύσσει δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκποίηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων που θα περισυλλεχθούν από σημεία του Δήμου με τελικό σκοπό την παράδοση τους σε εγκεκριμένο σημείο συλλογής ΟΤΚΖ κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 23 του Π.Δ. 116/2004, σύμφωνα με τους όρους διακήρυξης που ορίστηκαν με την υπ’ αριθ. 127/27-10-2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23/11/2017 και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Δήμου Δυτικής Αχαΐας (κεντρικό κτήριο Δημαρχείου επί της οδού Σώσου Ταυρομενέως 50, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) ενώπιον Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου.

Ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 80 € ανά Ο.Τ.Κ.Ζ. με ΦΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι εκτός των απαραίτητων δικαιολογητικών πρέπει να καταθέσουν και εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται στο ποσό των 800 €.

Αντίγραφα της διακήρυξης για τη δημοπρασία χορηγούνται από την αρμόδια υπηρεσία (γραφεία αμαξοστασίου, Κάτω Αχαΐα) μέχρι και την προηγούμενη της ημέρας διενέργειας της δημοπρασίας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλέφωνο: 26930 23520.

Αναλυτικά όλη η προκήρυξη κλικ εδω