Αθλητισμός

Αχαϊκή : Τα “χώνει” ο αρχηγός για τις ποινές των συμπαικτών του

Δρακόπουλος , Κάλεσμα του Αρχηγού , Τα λόγια του αρχηγού , ποινές των συμπαικτών
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για τις ποινές των παικτών τις Αχαϊκής

Την έντονη δυσαρέσκεια του εκφράζει με ανάρτηση του ο Θανάσης Δρακόπουλος , για τις ποινές των συμπαικτών του στην Αχαϊκή.

Αναλυτικά αναφέρει : 

Με εκτακτη αποφαση της Ενωσης σημερα το απογευμα μας γνωστοποιηθηκαν τα εξης.. Εκτος των τεσσαρων(4) αγωνιστικων τιμωριας ισχυουν τα παρακατω: Μειον(-) 11 βαθμοι απο το πρωταθλημα Γ εθνικης που διανύουμε λογω οτι οι ποδοσφαιριστες κατουρανε πριν μπουν να παιξουν.

Επισης σε οποιο παιχνιδι κυπελλου υπαρχει απο εδω και περα οι αντιπαλες ομαδες θα αγωνιζονται με δωδεκα(12) ποδοσφαιριστες και δεν θα μετραν τα κατα τους οφσαιντ(offside)..

Εαν η συγκεκριμμενη ομαδα τολμησει να ξανακερδισει θα υπαρχουν κοκκινες καρτες (red cards) εως οτου ο ηλιος να βγει απο την Δυση.

Επισης απο εδω και περα οπου παιζει η συγκεκριμμενη ομαδα αγωνα προκαθορισμένο την ωρα που θα βγαινουν για ζεσταμα θα την κανονιζει ο Κυριος (Sir) που ηταν υπευθυνος γηπεδου στο χθεσινο αγωνα και οχι προπονητης της ομαδας..

Και για να μην το πολυφιλοσοφουμε απο εδω και περα σε περιπτωση οποιαδηποτε Νικης(Win) της συγκεκριμμενης ομαδας θα υπαρχει μηδενισμος(0) και μειον τρεις(-3)…

Υ.Γ. Επειδη θελουμε να ειμαστε ξεκαθαροι απεναντι σας και να μην αφησουμε ασαφειες η ηττα μενει στους μηδεν (0) βαθμους.

Με εκτιμηση
Ενωση Αντιπάλων…