Τοπικά

Το Ειδικό σχολείο Κ. Αχΐας συμμετέχει στον 35ο Ημιμαραθώνιο Δρόμου Αχαΐας

Ειδικό σχολείο Κάτω Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

35ος Ημιμαραθώνιος Δρόμου Αχαΐας

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή μας στον 35ο Ημιμαραθώνιο Δρόμου Αχαΐας, τη Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στην παιδική διαδρομή. Την περασμένη χρονιά συμμετείχαμε ως σχολείο, και φέτος προτίθεται ο σύλλογος μας, να αναλάβει και να οργανώσει τη συμμετοχή μας για φέτος.

Την περασμένη χρονιά, ήμασταν το μοναδικό Ειδικό σχολείο που συμμετείχε κι αποτελέσαμε παράδειγμα για πολλά άλλα Ειδικά σχολεία και συλλόγους, οι οποίοι θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά φέτος.

Ας γίνουμε όλοι μία παρέα και ας συνοδεύσουμε τα παιδάκια μας στον αγώνα. Δεν είναι ανάγκη να τρέξουμε, μπορούμε να περπατήσουμε τη διαδρομή και στο τέλος θα παραλάβουν όλα τα παιδάκια, μετάλλιο για τη συμμετοχή τους. Μπορούν να συμμετάσχουν μαζί μας και αδερφάκια, ξαδερφάκια ή φίλοι των παιδιών μας, συνοδεία γονέων.
Ας γίνουμε όλοι μια παρέα εκείνη την ημέρα κι ας εκπροσωπήσουμε το σχολείο μας σε μια σημαντική μέρα για τον αθλητισμό. Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών: Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

Λεπτομέρειες για τον αγώνα, καθώς και για την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη εγγραφών: κα. Πρωτογέρου Καλλιόπη, γραμματέας συλλόγου. Εναλλακτικά αφήστε μήνυμα στη σελίδα μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σας παραθέτουμε την αναλυτική ανακοίνωση :

Σας ενημερώνουμε ότι, ο σύλλογός Δρομέων Υγείας Πάτρας, διοργανώνει τον 35ο Ημιμαραθώνιο Δρόμου Αχαΐας με παράλληλους αγώνες: Αγώνα Δρόμου Υγείας 10χλμ, Αγώνα 1000 μέτρων για Παιδιά Δημοτικού & Αγώνα 1000 μέτρων για ΑμεΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) Νομού Αχαΐας, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας καλεί όλα τα παιδιά που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο, καθώς και τα Άτομα με Αναπηρία να συμμετάσχουν σε αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός της πόλης μας, διασκεδάζοντας και ταυτόχρονα αναδεικνύοντας τις αξίες και τα ιδανικά του ευγενούς συναγωνισμού και της άμιλλας στον αθλητισμό.
Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Τροχαίας Πατρών, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και πληρούν όλες τις αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ και ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της IAAF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου) και του κανονισμού του ΣΕΓΑΣ περί διεξαγωγής λαϊκών αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο.

Αναλυτικά:

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στον Παιδικό Αγώνα, έχουν όλα τα παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό.

Εγγραφές:

Οι εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου 1000 μέτρων για Παιδιά & ΑμεΑ, θα γίνονται μέσω του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

ΠΑΙΔΙΑ και ΑμεΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για τον Αγώνα Παιδιών & ΑμεΑ, λήγει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και θα τηρηθεί αυστηρά για τον καλύτερο προγραμματισμό του αγώνα. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Παροχές:

Αναμνηστικό Μετάλλιο θα απονεμηθεί σε όλα τα παιδιά & ΑμεΑ που θα συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στοιχεία διαδρομής:

Ο Αγώνας 1000 μέτρων για Παιδιά & Άτομα με Αναπηρία θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, με ώρα εκκίνησης 09:30 π.μ. από τη συμβολή οδών Παπαφλέσσα & Μαιζώνος, Πάτρα και τερματίζει στην Πλατεία Γεωργίου Α’ στο κέντρο της πόλης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ: Οι αιτήσεις συμμετοχής να έχουν επιστραφεί στον σύλλογο έως την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου για να ολοκληρωθούν οι εγγραφές για τον αγώνα. Παρακαλώ να ενημερώσετε τον/την εκπαιδευτικό της τάξης, να παραδώσει την υπεύθυνη δήλωση στον σύλλογο.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.