Αθλητισμός

Αστέρια Εφηβικό : Νίκη στην παράταση επί του Αίολου Αγυιάς

Αίολου Αγυιάς
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σπουδαία νίκη για τα Αστέρια Αχαΐας

Νίκη στην παράταση επί του Αίολου Αγυιάς πέτυχε το εφηβικό των Αστεριών Αχαΐας. Τα Αστέρια αντιμετώπισαν μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου , τον Αίολος Αγυιάς Α.Ο. , και κέρδισαν στην παράταση με σκορ 71-68 , με το κοντέρ στην κανονική διάρκεια να σταματάει στο 68-68.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο λεπτό με καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει με βραχεία κεφαλή στο σκορ. Οι “μπέμπηδες” των Αστεριών έδωσαν την ψυχή τους στο παρκέ και βρίσκονται πιο κοντά στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος.

Το buzzer beater από τον Mvp του Αγώνα

Το παιχνίδι πήγε στη παράταση όπου δευτερόλεπτα πριν την τελευταία επίθεση , ο Γιάννης Σέρμπος πάτησε σε κίνηση για τρεις πόντους και έδωσε το τελευταίο και νικηφόρο προβάδισμα στο παιχνίδι για τα Αστέρια Αχαΐας . Παράλληλα ήταν και ο Mvp πετυχαίνοντας Points: 20 , Rbnds: 6 , Asts: 4 , Stls: 2

Η ανακοίνωση των Αστεριών

Να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αιόλου Αγυιας για τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα που έδωσαν στο παιχνίδι και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια. Για άλλη μια χρονιά υπάρχει Αχαγιώτικη ομάδα επόμενες φάσεις Πρωταθλημάτων και αυτή δεν είναι άλλη από τους “μπέμπηδες” του Χρήστου Σαράντη. Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο για την θέληση του παίκτη μας Σταυρού Καρκούλια ο οποίος έπαιξε με βαρύ διάστρεμμα που αποκόμισε στη χθεσινή προπόνηση αγνοώντας την υποτροπή!