Τοπικά

Υποσχέσεις για άμεση επίλυση των προβλημάτων του Αλισσού

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Υποσχέσεις για άμεση επίλυση των προβλημάτων του Αλισσού σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης…

Αναλυτικά αναφέρει η πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ελένη Μπεζεριάνου :

Στις 31 Αυγούστου στις 8 μ.μ. όπως ξέρετε συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στα προ ημερησίας το πρώτο θέμα που τέθηκε ήταν το πρόβλημα που έχει προκύψει με το μοτέρ και ότι απαιτείται το συντομότερο δυνατόν η αντικατάστασή του. Πήρε το λόγο ο Δήμαρχος ,κατανόησε το πρόβλημα και μας διαβεβαίωσε ότι θα αντικατασταθεί εντός των ημερών με της ίδιας ιπποδύναμης με το προηγούμενο που κάηκε.. Έλαβαν το λόγο και οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.κ. Γκοτσούλιας, Κουνάβης και Θανόπουλος και είπαν ότι είναι επιτακτική ανάγκη η αντικατάσταση του μοτέρ για να ομαλοποιηθεί η υδροδότηση του χωριού με το νερό.

Μετά ο κ. Γκοτσούλιας έθεσε το θέμα των σκουπιδιών και ότι υπάρχουν πολλά στις εισόδους του χωριού. Πρέπει να σταλούν κάποιοι υπάλληλοι για να καθαριστούν οι χώροι. Σε αυτό δεσμεύθηκε ο αντιδήμαρχος ο κ. Οικονομόπουλος ότι από εβδομάδα θα το φροντίσει .
Ακόμη θέλω να σας ενημερώσω ότι από εχθές άρχισαν εργασίες για το καθαρισμό της Μελιαγκού που θα κρατήσουν κάποιες μέρες ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους.

Ο καθαρισμός γίνεται με συνεργασία του αντιδημάρχου κ. Ραυτακόπουλου, του προέδρου του ΦΟΔΣΑ κ. Τραχάνη και των δύο κοινοτήτων ΄Ανω και Κάτω Αλισσού.

Με το τέλος των εργασιών θα δείτε το πριν και το μετά του ρέματος της Μελιαγκού και πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που είχαμε πέρυσι και υπάρχουν μέχρι και τώρα.