Τοπικά

Στον τομέα υγείας της Νέα Δημοκρατίας η Ε. Κονιδάρη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ελένη Κονιδάρη

Με απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, η κυρία Έλενα Κονιδάρη τοποθετείται στον Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Η συγκεκριμένη απόφαση, αποτελεί αναγνώριση της επί σειρά ετών δράσης της Έλενας Κονιδάρη στον ευρύτερο χώρο της Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης , από την οποία έχει αντλήσει γνώση για τα προβλήματα και εμπειρία για την αντιμετώπισή τους.
Με αφορμή την τοποθέτησή της στον Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας η κυρία Κονιδάρη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί τιμή για μένα η τοποθέτησή μου στον Τομέα Υγείας του κόμματος και με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω γι’ αυτό την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δεσμεύομαι να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις στο έργο της συγκεκριμένης κομματικής δομής στην οποία επελέγην, και να συνδράμω από την πλευρά μου στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την καταγραφή και συγκροτημένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας.

Παράλληλα, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να καταγραφούν και να προωθηθούν τα σοβαρά προβλήματα και οι παθογένειες στον πολύπαθο χώρο της Υγείας στην Αχαΐα, σε συνεργασία με τους επικεφαλείς του Τομέα Βασίλη Οικονόμου και Ιάσονα Φωτήλα.
Η Νέα Δημοκρατία, που αποτελεί τον μοναδικό υπεύθυνο πολιτικό φορέα για την αναγέννηση της Πατρίδας μας και την έξοδο της χώρας από την κρίση, όχι μόνο ασκεί με υπευθυνότητα τον θεσμικό αντιπολιτευτικό της ρόλο, αλλά σχεδιάζει και προωθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναλαμβάνω και εγώ το μερίδιο ευθύνης που μου ανήκει, έτσι ώστε αυτή η προσπάθεια να αποδώσει τα μέγιστα προς όφελος των πολιτών»