Αθλητισμός

Γ.Σ. Δύμης : Στην Κρήτη o Νίκος Τριανταφύλλης

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην Κρήτη ο Νίκος Τριανταφύλλης

Στην Κρήτη βρέθηκε το προηγούμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο ο αθλητής του γ.σ. Δύμης Νίκος Τριανταφύλης για να συμμετέχει στο γύρο φθινόπωρου όπου διοργάνωνε η Ανεκ λάιν μαζί με τον Ταλο Χανίων.

Ο τριήμερος αγώνας περιλάμβανε έναν αγώνα σιρκουι στο λιμάνι τις Σούδας την παρασκευή το απόγευμα, όπου ο Νίκος μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα κατάφερε να βρεθεί στο ομαδικό τερματισμό και να τερματίσει 2ος στην κατηγορία ανδρών. Ο δεύτερος αγώνας ήταν το Σάββατο το απόγευμα όπου περιλάμβανε αγώνα αντοχής 22 χιλ όπου τα 18 ήταν αναφορικά τερματίζοντας στο όρος Κίσσαμος ο Νίκος μετά από έναν δύσκολο αγώνα κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση στην κατηγορία ανδρών.

Η τρίτη μέρα περιλάμβανε αγώνα ατομικής χρονομέτρησης 22 χιλ όπου ο αθλητής του γ.σ. Δύμης κατάφερε και τερμάτισε στην 5η θέση δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση εν΄όψιν πανελλήνιου πρωταθλήματος ομνιουμ το Σάββατο 9/9 στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο όπου μαζί με τον Γιώργο Κάρλο θα συμμετάσχουν σε 4 αγωνίσματα σε μια μέρα. Στα αγωνίσματα πόντων σκτρατς, τεμπο, race και αποκλεισμό.

Οι δυο αθλητές βρίσκονται ήδη στην Αθήνα από την Δευτέρα και ετοιμάζονται εντατικά !!!