Τοπικά

Μεγάλη η συμμετοχή δυναμικών γυναικών στη ΔΕΘ

συμμετοχή δυναμικών γυναικών στη ΔΕΘ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Φωτορεπορτάζ από στελέχη της Ν.Δ.

Η γυναίκα στην Πολιτική τολμά! Ενεργή συμμετοχή δυναμικών γυναικών στη ΔΕΘ , οι οποίες αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά πως όπου μπει το γυναικείο χέρι, «γεννά»….

«Η κοινωνία και οι πολιτικοί της σχηματισμοί πρέπει να αποδεχθούν πως οι γυναίκες διεκδικούν πλέον την ουσιαστική συμμετοχή τους στα όργανα και τις αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή τους. Στην σοβαρή και παρατεταµένη οικονομική και κοινωνική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η ανεργία έχει πλήξει περισσότερο τις γυναίκες.

Εκείνες όμως έχουν το θάρρος, σκέφτονται θετικά, βγαίνουν δυναμικά μπροστά, παίρνουν πρωτοβουλίες ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που θα τους παρουσιαστεί και επιχειρούν», τονίζουν μιλώντας στο “westcity” γυναίκες στελέχη της Ν.Δ. οι οποίες συμμετείχαν στις πρόσφατες εργασίες του κόμματος στη ΔΕΘ.

«Η γυναίκα με συνέπεια , συνέχεια, ορθολογική διαχείριση και κυρίως σιγουριά αλλά και την αστείρευτη δυναμική που κρύβει μέσα της, γίνεται μοχλός ανάσχεσης της κατήφειας και της απογοήτευσης και που διαπερνά τους Έλληνες; Άλλωστε, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι γένους θηλυκού.

Όμως, όποια αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτήν, θα πρέπει να γνωρίζει ότι χρειάζεται τόλμη, αντοχή, πείσμα και σκληρή δουλειά. Να έχει αυτοπεποίθηση, κίνητρο, να μπορεί να ρισκάρει, να βάζει υψηλούς στόχους και να αγωνίζεται για να τους πετύχει για το κοινωνικο συμφέρον,για τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ», επισημαίνουν στο «westcity»!

Στις φωτογραφίες του “westcity” διακρίνονται : Κιόση Γεωργία, Μανούκα Μαρία,,Βασιλική Κατσιαφλιάκα, Χρηστίδου Σοφία, Λεονάρδου Πολυτίμη, Λυρούδι Κατερίνα , Μπόκα Γεωργία και Σταυροπούλου Νάντια.