Τοπικά

Έναρξη Κατηχητικών σχολείων στην Ενορία του Τιμίου Προδρόμου Κ. Αχαΐας

Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Ενορία του Τιμίου Προδρόμου Κάτω Αχαΐας ενημερώνει γιαα την έναρξη των κατηχητικών σχολείων:

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία αναγινώσκεται στην Θεία Λειτουργία το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα του Σπορέως, αρχίζει η νέα Κατηχητική και Ποιμαντική Χρονιά και για την Ενορία μας.

Καλούμε λοιπόν τα παιδιά και τους εφήβους (5-18 ετών), να προσέλθουν την ημέρα αυτή, στις 11 το πρωί,στο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, όπου θα γίνει ο Αγιασμός έναρξης και θα καθορισθεί το πρόγραμμα των Κατηχητικών μας για το έτος 2017-2018.

Η Κατήχησις είναι το σημαντικότερο εφόδιο που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας, προκειμένου να γίνουν ολοκληρωμένες χριστιανικές προσωπικότητες, και αληθινά ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι άνθρωποι στην ζωή τους. Σημειώνουμε ότι η ανάγκη Κατηχήσεως στις Ενορίες, έγινε στις ημέρες μας επιτακτικότερη, μετά την μεγάλη αλλοίωση που επήλθε στο μάθημα των θρησκευτικών στα Σχολεία μας, από την άθεη εβραιομασωνία και τον άθεο υλισμό, που λυσσαλέα πολεμούν την Ορθόδοξη πίστη μας, και περίεργος(;) μόνον αυτή. Η πραγματική και ουσιαστική αντίσταση σε αυτόν τον πόλεμο, είναι η Ιερά Κατήχηση των νέων μας, αλλά και όλων μας, στο Ευαγγελικό κήρυγμα και την Ευαγγελική ζωή.