Τοπικά

Η Ενωτική Πρωτοβουλία για την τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών

Ενωτική , βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , διακοπές ρεύματος στα αντλιοστάσια, Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων , μεταφορά λημμάτων στο βιολογικό της Κ. Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το μέλλον ειναι η νεολαία

Στην χθεσινή εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών που έγινε παρόντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χρυσόστομου του Δημάρχου, πολλών αυτοδιοικητικών, εκπροσώπων φορέων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, πολιτικών, γονέων, εκπαιδευτικών, και πολλών συμπολιτών μας, μέσω της παρουσίας όλων μας επιβραβεύθηκαν οι κόποι,η προσπάθεια,η επιθυμία για γνώση των παιδιών που πέτυχαν τον στόχο τους.

Επισημάναμε μέσω του επικεφαλής μας Γκοτσούλια Διονυσίου ότι στο πρόσωπό των μαθητών, βραβεύεται όχι μόνο η ατομική προσπάθεια, αλλά μια συλλογική και σε βάθος προσπάθεια μαθητριών και μαθητών, εκπαιδευτικών και κυρίως των γονέων που σε καιρούς χαλεπούς συνεισφέρουν τα πάντα για την πρόοδο και προκοπή των παιδιών τους.

Απλά θα θέλαμε να επισημάνουμε χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης στην δημοτική αρχή, ότι η προσφιλής σε πολλές των περιπτώσεων μέθοδος που χρησιμοποιεί , ότι και η εκδήλωση αυτή γίνεται μόνο τα τελευταία χρόνια , συνιστά αμετροέπεια και μηδενισμό για τους πρώην δημάρχους που και αυτοί έκαναν παρόμοιες εκδηλωσεις τιμώντας την επιτυχία των μαθητών!!!

Επειδή ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και όλοι μας γνωριζόμαστε, ας σεβαστούμε τουλαχιστον τα αυτονόητα και αυταπόδεικτα.

Άλλωστε τέτοιες εκδηλώσεις δεν προσφέρονται καθόλου για εκμετάλλευση γιατί εξ’ αντικειμένου ενώνουν το σύνολό της κοινωνίας μας!!!!