Τοπικά

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ΔΕΥΑΔ

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , site του Δήμου , βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , Τα πανηγύρια , παρουσίαση Λευκώματος , αγροτικός κόσμος , οφειλές της ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Εκ νέου συνεδρίαση

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας για το μείζον θέμα της ΔΕΥΑΔ . Αναλυτικά :

Σας προσκαλούμε την Έκτη (6η) Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο Ισόγειο του Νέου Δημαρχείου, προκειμένου να γίνει η Δημόσια Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για  συζήτηση και να λήψη απόφασης στο μοναδικό θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Παρέμβαση του Δήμου σχετικά με την ρύθμιση που προτίθεται να κάνει η Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων με  την Δ.Ε.Η. προς εξόφληση οφειλών της προς την Δ.Ε.Η.. Αποδοχή ή μη σχετικής γνωμοδότησης του νομικού συμβούλου της ΚΕΔΕ κ. Παναγιώτη Ζυγούρη, σχετικά με την δυνατότητα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας να συμβάλλει με οποιανδήποτε μορφή (παροχή εγγυήσεων) μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων και Δ.Ε.Η. [διόρθωση από τον γνωμοδοτούντα των προφανών παραδρομών της κατατεθείσας γνωμοδότησης κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της  4ης Σεπτεμβρίου 2017 (απόφαση 154/2017)].

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα διότι το θέμα υπόκειται σε περιοριστική προθεσμία (λόγω  πίεση από την  ΔΕΗ για  διακοπή ρεύματος στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΔ εξ αιτίας της οφειλής της ΔΕΥΑΔ προς αυτήν).