Αθλητισμός

Γ.Σ. Δύμης : Στη Ρόδο βρέθηκε ο Σπύρος Βλάχος

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συμμετοχή σε αγώνες

Στη Ρόδο βρέθηκε ο αθλητής του Γ.Σ. Δύμης Σπύρος Βλάχος. Ο ποδηλάτης συμμετείχε σε αγώνες ποδηλασίας πίστας που διοργάνωνε ο “Ελαφος Ρόδου και ο Ποδηλατικός όμιλος Ρόδου ”Μεσόγειος”. Να τονίσουμε πως η Ρόδος έχει το μοναδικό ανοιχτό ποδηλατοδρόμιο στην Ελλάδα περιμετρικά του δημοτικού σταδίου Διαγόρας Ρόδου.

Κάτω από καλές καιρικές συνθήκες αλλά με δυνατό αέρα το Σάββατο  ο αθλητής αγωνίστηκε στα αγωνίσματα scratch και αποκλεισμού και τα δύο αγωνίσματα αντοχής. Στο πρώτο κατατάγη 8ος και στο δεύτερο 5ος στη γενική κατηγορία ανδρών εφήβων.

Την Κυριακή το πρωί αγωνίστηκε στα αθλήματα fly lap και tempo race.  Στο πρώτο αγώνισμα κατετάγη 2ος στην κατηγορία ανδρών και στο δεύτερο 7ος στην κατηγορία ανδρών εφήβων.

Οι αγώνες αυτοί εντάχθηκαν στο πλαίσιο προετοιμασίας του αθλητή εν όψη του πανελληνίου πρωταθλήματος πίστας στις 21-23 Σεμπτεμβριου στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα.

Ο αθλητής ευχαρίστησε τον ποδηλατικό όμιλο Ρόδου για την φιλοξενία , αλλά και για την έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που του παρείχε.

Δείτε φώτο :