Τοπικά

Άγιος Νικόλαος Κράλι : Κάτοικοι καταγγέλλουν για κακοσυντηρημένους δημοτικούς δρόμους

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Άγιος Νικόλαος Κράλι Αχαΐας 2017

Κάτοικοι καταγγέλλουν για κακοσυντηρημένους δημοτικούς δρόμους με αφορμή ατύχημα που έγινε με μηχανάκι. Αναλυτικά αναφέρουν με ανάρτηση :

Ευχαριστώ την Δημοτική αρχή …. Που τα 10 τελευταία χρονιά παίζει με τις ζωές μας. Όχι κύριοι δεν φταίνε τα μνημόνια εδώ. Η ανικανότητα φταίει. Μετατρέψατε Μια χώρα σε οίκο ανοχής για να μην πω καμία άλλη λεξη. Προχτές το βράδυ άτομο δικό μου ..φίλος μου από το Mαζαρακι έπεσε μέσα σε γούβα..αυτού του άθλιου δρόμου και έσπασε το δεξί του χέρι. Πήρα το αμάξι του πατέρα μου και τον πήγα Στο Ρίο. Με παρακάλεσε να μην πω τίποτα γιατί δεν είχε δίπλωμα για το παπάκι. Το συμβάν έχει καταγραφεί στο βιβλίο ατυχημάτων του νοσοκομείου. Την επόμενη φορά. .Μπορεί και Ένα έχουμε θανατηφόρο ατύχημα.

Κύριε δήμαρχε το ξέρω δεν υπάρχουν λεφτά. Μου το είπε ο τοπικός κοινοτάρχης.Ο τοπικός αντιδήμαρχος και κάποιος από τουσ συμβούλους σας με τον οποίο μίλησα.Τα λεφτά Είναι «Τζιμα-τζιμα» που λένε και στο χωριό μου Για μισθοδοσία των υπαλλήλων και κ των αντι-δημάρχων και του Δημάρχου. .

Να σου πω Κάτι δήμαρχε….Εγώ αν ΗΜΟΥΝ Δήμαρχος Για ενα μήνα …Δεν θα επαιρνα μισθό….τουλάχιστον Ν καλύψουμε τις γούβες. .με λίγο πίσσα. ..να μην σκοτωθεί Ο κόσμος.

Όλο το μαζαρακι χωριό 700 ατόμων. .και Όλα τα απορριμματοφόρα όλων των Δήμων του νόμου Αχαΐας περνάνε από αυτό το δρόμο…Είναι λογικό να έχει .μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη που θυμίζει Συρία. Αν παρ’όλα Αυτά αν δεν … μπορείτε να βοηθήσετε θα παρακαλέσω 5-6 φίλους. .μου τραγουδιστές που έχω να τραγουδήσουν ενα βράδυ για καλό σκοπό αμισθί και ότι μαζέψουμε ..Ν φτιάξουμε το δρόμο.

Προχτές ήταν ένας φίλος μου κόντεψε να σκοτωθεί…Αύριο μεθαύριο Μπορεί να είναι ένας δικό σου άνθρωπος. Αναμένω τα νέα σας…Γιατί τα παλιά σας τα ξέρω….

(Δεν μπόρεσα να σπουδάσω δικηγόρος δεν είμαι ψεύτης για να γίνω πολιτικός. )