Αθλητισμός

Διονύσης Αγγελόπουλος – Ο νέος πρόεδρος του ΑΟ Δύμης 07 μιλά στο westcity.gr

Διονύσης Αγγελόπουλος
 
 
 
 

Ο Διονύσης Αγγελόπουλος , είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΟ Δύμης 07 , όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση απολογισμού της ομάδος.Ο κ. Αγγελόπουλος μόνο τυχαίος δεν είναι στο χώρο της διοίκησης , καθώς ασχολείται πάνω από 20 χρόνια με το managment εταιρειών. Παρακολουθεί στενά την πορεία του τοπικού αθλητισμού και όχι μόνο , παραμένοντας μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συνέντευξη στο Γιάννη Γεωργακόπουλο !!!

Αρχικά να σε ρωτήσω για την ανάληψη του προεδρικού θώκου της Δύμης . Ποια τα συναισθήματα και οι στόχοι σου;

Διονύσης Αγγελόπουλος : Είμαι χαρούμενος που μου εμπιστεύτηκε η οικογένεια του ΑΟ ΔΥΜΗΣ 07 αυτή τη θέση και νιώθοντας ιδιαίτερη τιμή αποδέχτηκα την πρόταση αυτή χωρίς δεύτερη σκέψη. Στόχος μας αποτελεί η ομάδα να παραμείνει στις ίδιες αρχές, νοοτροπία και τις ίδιες αξίες που έχει εδώ και δέκα χρόνια κάνοντας κάθε χρονιά ένα βήμα πιο μπροστά.

Πως κρίνεις το έργο του προκατόχου σου Παναγιώτη Χριστόπουλου στα 10 χρόνια που υπηρέτησε την ομάδα ;

Δ.Α. : Σίγουρα η συνεισφορά του Παναγιώτη ήταν καθοριστική αλλά εδώ μιλάμε για μια συλλογική προσπάθεια από ένα σύνολο ανθρώπων. Του αναγνωρίζω ότι μπόρεσε και ενέπνευσε, συντόνισε και σύνθεσε δυνάμεις έτσι ώστε η οικογένεια του ΑΟ ΔΥΜΗΣ 07 να εξελιχτεί, να μεγαλώσει, να δυναμώσει και να θωρακιστεί. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ άξιος αντικαταστάτης του.

Τι έχεις κατά νου όσον αφορά το σχεδιασμό της Δύμης στην Α1 και ποίος είναι ο απώτερος στόχος σας;

Δ.Α. : Ο σχεδιασμός που αφορά το αντρικό μας τμήμα είναι αφενός η παραμονή στην Α1 κατηγορία της ΕΣΚΑΗ, αφετέρου να δώσουμε χρόνο και χώρο στα νέα παιδιά με κύριο κριτήριο την εντοπιότητα. Ο απώτερος στόχος μας είναι ουσιαστικά η μεγίστη ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής μας που αποτελεί και το μέλλον της οικογενείας μας.

Στο κομμάτι των Ακαδημιών υπάρχει πλάνο; Υπολογίζεις προσωπικά σε αυτο το στοίχημα;

Δ.Α. : Καταρχήν δεν υπάρχει προσωπικό στοίχημα αλλά συλλογική προσπάθεια. Σαφώς όπως προείπα υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός και ο τομέας ακαδημίες – τμήματα υποδομής είναι πρώτη προτεραιότητα για όλους μας. Ενδεικτικά να αναφέρω πως πλέον υπάρχει άμεση σύνδεση του αντρικού τμήματος με τα υπόλοιπα τμήματα χαμηλότερων ηλικιών καθώς και συνεχή συνεργασία των αρμοδίων προπονητών Ζωή Αλεξοπούλου και Νίκου Παναγιωταρόπουλου που συντονίζουν όλη την τεχνική ομάδα. Τα παιδιά και η νέα γενιά μας αποτελούν το οξυγόνο της προσπάθεια μας.

Τρεις ομάδες Της Κάτω Αχαγιας πανηγύρισαν άνοδο και η Αχαγια σώθηκε άνετα στην Γ’ Εθνική. Που οφείλεται αυτή η άνοδος στο μπάσκετ της περιοχής;

Δ.Α. : Η άνοδος του αθλήματος καλαθοσφαίρισης στην περιοχή μας δείχνει ξεκάθαρα ποσό μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για το μπάσκετ από όλες τις ηλικίες ανθρώπων του τόπου μας. Κατά την γνώμη μου αυτό οφείλεται στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τον κάθε σύλλογο, φορέα, σωματείο που υπηρετεί γνήσια και καθαρά το άθλημα. Όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν.

Με τι θα είσαι ευχαριστημένος και θα νιώθεις ότι προσέφερες στο τέλος της θητείας σου;

Δ.Α. : Ευχαριστημενος θα είμαι και θα νιώθω ότι προσέφερα αν με την ενέργεια μου και την προσπάθεια μου έχω καταφέρει αφενός να συμβάλλω στην εξέλιξη και την πρόοδο της αθλητικής μας οικογενείας και αφετέρου να μπορέσω να συμβάλλω και να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην εξυγίανση της νοοτροπίας του τοπικού αθλητισμού και ιδιαίτερα του μπάσκετ που υπηρετούμε.