Αθλητισμός

Πανμοβριακός : “Για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις”

Πανμοβριακού
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ανακοίνωση με αιχμές ο Πανμοβριακός…

Η διοίκηση του Πανμοβριακού Ριόλου εξέδωσε πριν από λίγο δριμεία ανακοίνωση που αφορά τους παίκτες της ομάδας. Στόχος να ξεκαθαρίσει πως ο βασικός κορμός έχει παραμείνει στον σύλλογο και όποιος ενδιαφέρεται για “κοκκινόμαυρο” παίκτη καλό θα ήταν να μιλήσει απευθείας με τα μέλη της διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας :

“Το Δ.Σ. του Πανμοβριακού με αφορμή κάποια συμβάντα των τελευταίων ημερών και θέλοντας να εξασφαλίσει την ηρεμία και το καλό κλίμα σε κάθε επίπεδο του σωματείου (Διοικητικό, Ποδοσφαιρικό, Προπονητικό, Φιλάθλων) είναι αναγκασμένο να πάρει θέση σε δυο θέματα:

α) Προς αποκατάσταση της αλήθειας ,δεν υπάρχει πρόθεση για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση και ειδικά για έμπειρους ποδοσφαιριστές ή μεγάλων κατηγοριών.Θα εξεταστούν και εφόσον προκύψουν μόνο περιπτώσεις νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της περιοχής..

β) Όπως έχουμε κάνει γνωστό ο Πανμοβριακός έχει ανανεώσει με το σύνολο των Ποδοσφαιριστών της ομάδας και οποιοδήποτε σωματείο ενδιαφέρεται να αποκτήσει ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ομάδα να επικοινωνεί αποκλειστικά με το Δ.Σ.

Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θεωρείται δόλια, είναι κατακριτέα και δημιουργεί μόνο εντάσεις και κακά προηγούμενα μεταξύ ομάδων και προσώπων..

Τέλος για αποφυγή παρεξηγήσεων και λανθασμένων ενημερώσεων-εντυπώσεων , γνωστοποιούμε ότι το σωματείο ενημερώνει έγκαιρα και αυτωβούλως όλα τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης μέσω εξουσιοδοτημένου αρμοδίου ατόμου για οποιαδήποτε εξέλιξη αφορά στο σωματείο.”