Τοπικά

Η Ενωτική Πρωτοβουλία για την μεταφορά λημμάτων στο βιολογικό της Κ. Αχαΐας

Ενωτική , βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , διακοπές ρεύματος στα αντλιοστάσια, Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων , μεταφορά λημμάτων στο βιολογικό της Κ. Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων σχολιάζει όλα τα τεκταινόμενα σχετικά για την μεταφορά λημμάτων στο βιολογικό της Κ. Αχαΐας. 

Αναλυτικά αναφέρει με ανακοίνωση :

Πολύ μελάνι έχει χυθεί σε πολλά Δημοτικά συμβούλια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για το ζήτημα μεταφοράς λημμάτων από την Πάτρα στον βιολογικό καθαρισμό της Αχαγιάς που λειτουργεί στις εκβολές του Πείρρου ποταμού. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ορισμένα στοιχεία που η Δημοτική αρχή για μια ακόμη φορά μένει είναι έκθετη!

1) Ο Δήμαρχος ως Αντιδήμαρχος της προηγούμενης δημοτικής περιόδου 2011-2014 και επτά μέλη του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, είχαν αρνηθεί ομόφωνα σε ανάλογο αίτημα της Πάτρας, επικαλούμενοι λόγους σοβαρής επιβάρυνσης του περιβάλλοντος,τι άλλαξε λοιπόν άμεσα σε τόσο μικρο χρονικό διάστημα στην αλλαγή της αρχικής τους θέσης?

2) Ο Βιολογικός καθαρισμός που παραδώσαμε ήταν κατά κοινή ομολογία και δική σας, από τους πιο σύγχρονους με υποδειγματική λειτουργία με άτομα που εργάζονταν με εμπειρία που ήταν γνωστές του αντικειμένου, με αποτέλεσμα η απόδοση του να αγγίζει το 98% πρωτόγνωρο ποσοστό για αυτού του είδους μονάδες.

3) Τι κάνατε εσείς μόλις αναλάβατε. Διώξατε δυο φτωχούς εργαζόμενους επειδή ψήφιζαν Γκοτσούλια κατά τα υπόλοιπα μας κάνετε τους μεγάλους δημοκράτες και αφού είδατε ότι ο βιολογικός υπολειτουργεί θεωρήσατε ότι θα λυθεί το πρόβλημα βάζοντας ως εργαζόμενο στον βιολογικό τον Λάκη τον Γαλαζούλα εν ενεργεία σύμβουλο της Δημοτικής κοινότητας με την παράταξή σας, άσχετο με το αντικείμενο, και τον υποψήφιο σας Δημοτικό σύμβουλο Πανούτσο, στο Διοικητικό τμήμα της ΔΕΥΑ! Ομολογουμένως τέτοια Δημοκρατική συμπεριφορά και αντίληψη θα την ζήλευε και ο ΜΑΔΟΥΡΟ!!

Πρεπε να αντιληφθείτε κ. Δήμαρχε και αγαπητοί συνάδελφοι της πλειοψηφίας εσείς που μας καλείτε οπισθοδρομικούς, εσείς που αυτοαποκαλείστε προοδευτικοί αλλάζοντας τις απόψεις σας γρηγορότερα και από τα πουκαμισά, μήπως έχετε βάλει σκοπό να γίνουμε παράρτημα της Πάτρας παίρνοντας σκουπίδια και βοθρολύματα και δίνοντας νερό από τον Πείρρο.

Προφανές έχετε ξεχάσει ότι είστε θεματοφύλακες των συμφερόντων του Δήμου και όχι οι νεκροθάφτες της περιοχής.