Τοπικά

Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου , όλα τα θέματα

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , site του Δήμου , βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , Τα πανηγύρια , παρουσίαση Λευκώματος , αγροτικός κόσμος , οφειλές της ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Σας προσκαλούμε την Δωδεκάτη (12η) Ιουλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο Ισόγειο του Νέου Δημαρχείου, προκειμένου να γίνει η Δημόσια Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον Προγραμματισμό Προσλήψεων Τακτικού Προσωπικού σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (άρθρο του ν. 4479/2017). Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση απασχόλησης Προσωπικού με νέες συμβάσεις σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του αρθ.24 του ν. 4479/2017(Α94) . Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας του Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ¨ Ίκελος ¨ και του υπό την Εποπτεία Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας & Ανθρώπινου Δυναμικού για την υλοποίηση του Προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη ―Ενσωμάτωση του Σχεδίου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων» στο Σχέδιο Λ-21 του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Εισηγήτρια: Κοκκίνη Πατρούλα, πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΔΥ.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον Ορισμό Εκπροσώπων του Δήμου για την συμμετοχή στις Έκτακτες και Τακτικές Συνελεύσεις της ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα διότι τα ανωτέρω θέματα υπόκειται σε περιοριστικές προθεσμίες .